Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi trendid: ühendage end looduslikumasse veevõrku

Photos

Värske vee pumpamine kööki, eriti kui teie külmik selle jahutab ja filtreerib, on otsesõnu mugav.

Kas me tõime selle kuskilt kaugelt vulkaanilise saare jalamilt või ammutasime Alpi liustikust, aastaid tundus, et pudeliveest ei saa kunagi küllalt. Kaval turundus veenis meid, et see oli tervisefanaatikute lemmikjook ning tulemusena nägime me, kuidas kasvasid ja kasvasid plastpudelite kogused, tänapäeva Euroopa prügimägede peamised jäätmed.

See kõik aga paistab muutuvat. Kraanivesi on tegemas uuestisündi ning kuna me püüame elada üha loodussõbralikumal viisil, naaseb üha rohkem inimesi kraanivee juurde. Veekvaliteet on paranenud paljudes piirkondades üle terve Euroopa. Tänapäevaste koduste veefiltreerimissüsteemide, nagu Brita, turule tulemusega on tänapäeva kraanivesi puhtuse osas täiesti pudeliveega võrreldav.

Asi pole aga ainult loodussõbralikkuses. Värske vee pumpamine kööki, eriti kui teie külmik selle jahutab ja filtreerib, on otsesõnu mugav. Kui te sellele lisaks võrdlete veel kraanivee kulu pudelivee omaga, siis mõistate te, miks kraanivesi tagasi tuleb.

Nii, et järgmine kord, kui teil on vaja head jahedat jooki, mõelge veidi, kuidas see teie klaasi jõudis. Kui see tuleb otse kraanist, siis annate omapoolse panuse nii oma rahakoti, kui ka looduse hüvanguks.

Save and share this post