Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux DesignLab finaal Room Home Intelligence konverentsil Londonis: vaata otse!

Electroluxi Design Lab disainivõistluse finaal on täna Londonis Business Design Centre’is toimuva Room Home Intelligence konverentsi võtmesündmuseks. Room pakub kodutoodete tarbijatele, disaineritele ja edasimüüjatele suunatud trendiennustusi ekspertidelt, pilguheitu tuleviku tarbijakäitumisele ning andmeid ülemaailmse turu kohta.

Electrolux esitleb Electrolux Design Lab 2011 disainivõistluse kaheksat finalisti programmis, kuhu kuuluvad esitlused Electroluxi tootespetsialistidelt ja juhtivatelt disaineritelt, nende hulgas ka Electroluxi ülemaailmne disainijuht Henrik Otto.

Vaata Electrolux DesignLab 2011 finaali otseülekannet Londonist siin: http://events.wavecastpro.com/electroluxdesignlab

Save and share this post