Electrolux Newsroom Estonia

AEG CuliSense – esimene täisautomaatne ahi

Photos

Olgu teie eesmärgiks mahlakas liharoog või täiuslikult krõbe pitsa, AEG CuliSense võtab kogu mõistatamistöö enda peale. See uus auhinnatud tehnika arvutab automaatselt kõigi teie küpsetamiste, keetmiste ja praadimiste jaoks täiuslikud seaded.

Olgu teie eesmärgiks mahlakas liharoog või täiuslikult krõbe pitsa, AEG CuliSense võtab kogu mõistatamistöö enda peale. See uus auhinnatud tehnika arvutab automaatselt kõigi teie küpsetamiste, keetmiste ja praadimiste jaoks täiuslikud seaded.

Valige lihtsalt üks viiest režiimist: küpsetamine, praadimine, külmutatud toit, vormiroad või pitsa. CuliSense tuvastab iga toidu jaoks parima valmistusrežiimi ning valib 11 erineva valmistusrežiimi seast sobivaima küpsetusaja ja -temperatuuri. See ütleb teile isegi, millisele riiulikõrgusele toit ahjus asetada. Ahi valib täiuslikud küpsetusseaded ja kohandab neid veelgi küpsetamise ajal. Kui kogu küpsetustsükkel on lõpule jõudnud, lülitub ahi automaatselt välja, ilma et teie peaksite sõrmegi liigutama.

Intuitiivse juhtimise ja selge menüüsüsteemiga on täiuslik söömaaeg vaid ühe nupuvajutuse kaugusel. Toitude puhul, millele on vaja küpsemise ajal koostisosi lisada, on võimalik iga parameeter eraldi seadistada. Kokku on teil valida 76 erineva programmikombinatsiooni ja automaatfunktsiooni vahel.

CuliSense’i ahjul on täiustatud õhupuhastussüsteem CleanAir, mis hoiab ära ebameeldivad lõhnad, rasva ja pritsmed, hoides teie köögi värskelt lõhnavaba. Samuti on sellel grillfunktsioon True Spit, mis aitab teil saavutada ehedaid grillimistulemusi. Ning eriline U-kujuline ahjuuks võimaldab teil ahju sisul hästi silma peal hoida.

Kui küpsetamisrõõm on läbi, võib CuliSense end vaid ühe nupuvajutusega ka ise puhastada. Pyroluxe®-i isepuhastussüsteem kuumutab ahju sisemuse 500 °C-ni, muutes kõik toidujäägid peeneks tuhaks, mis on seejärel lihtne niiske lapiga ära pühkida.

CuliSense tagab alati täiusliku tulemuse. Professionaalne toiduvalmistamine pole veel kunagi nii lihtne olnud.

Save and share this post