Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux soovitab: muutke pesemine terve pere tegevuseks

Photos

Pesu pesemine ei ole tuumafüüsika - ka lapsed saavad kaasa lüüa!

Pesu pesemine ei ole selline kodune töö, mida ainult ema saab teha. Las sellest võtavad osa kõik pereliikmed, isegi kõige väiksemad. Isegi kaheaastased lapsed saavad visata märga pesu kuivatisse ning kui nad on juba natukene suuremad, saavad nad aidata pesu kokku panna.

Jagage koormust

Ärge lootke vaid ühele suurele pesukorvile. Pange väiksemad pesukorvid igasse magamistuppa ning võib-olla üks ka vannituppa. Isegi pesu võib pesta tuba-toa haaval ning kui pesu on kuiv, pange see toaperemehe voodile, et ta selle ise kokku ja ära saaks panna.

Ärge liigselt sorteerige

Loomulikult on vaja pesu mingil määral sortida, kuid mitte nii palju, kui enamus seda teevad. Peske aluspesu ja sokke sooja veega, eraldage tugevalt määrdunud riided ning need, mis vajavad eripesu, ülejäänud pesu võib vabalt koos jaheda veega pesta.

Laadige masin enne lahkumist

Peske oma pesu muude tegevuste ajal. Vajutage start-nupule vahetult enne lahkumist ning kui te tagasi olete, on kõik juba pestud ning valmis kuivatamiseks.

Save and share this post