Electrolux Newsroom Estonia

ADI 2011 auhind „Compasso d’Oro“: Electrolux Professionali esiletõstmine

Photos

Tootesari TRS/K/TRK järgib täpselt Electroluxi läbimõeldud disaini kontseptsiooni, mille eesmärgiks on teha kasutajate elu lihtsamaks ja nauditavamaks pakkides edasiarendatud tehnoloogiad ja funktsioonid korpusesse, mida on meeldiv vaadata ja lihtne ümber töödelda.

1956. aastal loodud ADI auhind „Compasso d’Oro“ on vanim ja kõige mõjukam rahvusvaheline disainiauhind. ADI (Tööstusdisaini assotsiatsioon, i.k Association for the Industrial Design) mängib kultuurilise ja majandusliku fenomenina tööstusdisainis suurt rolli. Sel aastal märgiti ära TRS/ K /TRK, mis on osa Electrolux Professionali dünaamilise ettevalmistuse tooteseeriast oma klassi parimana uuendusliku disaini ja töövõime poolest.

Prantsusmaa, Itaalia, Brasiilia, Šveitsi, Taani, USA ja Hiina rahvusvaheline komisjon tõstis esile universaalset lõikurit ja köögiviljatükeldajat TRS/K/TRK. Seda unikaalset multifunktsionaalsete köögiviljatükeldajate, liha- ja kalatoodete ettevalmistusseadmete ja kombineeritud lõikur-tükeldajate tooteseeriat tutvustas Electrolux Professional 2007. aastal. Hiljem sai see 2008. aasta ADI disainiindeksi kategoorias „Töö ja teenuste disain“ .

„Uuenduslik disain ja klassi parim töövõime teevad sellest tootesarjast perfektse ergonoomika, produktiivsuse ja kasutuslihtsuse sünteesi,“ ütles Michele Cadamuro, Electrolux Professionali tööstusdisaini osakonna juht.

Tootesari TRS/K/TRK järgib täpselt Electroluxi läbimõeldud disaini kontseptsiooni, mille eesmärgiks on teha kasutajate elu lihtsamaks ja nauditavamaks pakkides edasiarendatud tehnoloogiad ja funktsioonid korpusesse, mida on meeldiv vaadata ja lihtne ümber töödelda.

Electrolux Professionali dünaamilise ettevalmistuse sarja lõikur ja juurviljatükeldaja TRS/K/TRK on nüüd ajal Compasso d’Oro auhinna saanud toodete ajaloolises kollektsioonis – Itaalia kultuuriväärtuste ministeerium on nimetanud seda „erakordse kunsti- ja ajaloolise väärtusega tooteks“ ning lisanud selle Itaalia riikliku pärandi hulka kuuluvaks.

Save and share this post