Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux Eesti tähistab tolmuimeja 100. sünnipäeva suurejoonilise konkursiga

Photos

Sel aastal oma tolmuimeja 100. sünnipäeva tähistav Electrolux ja ajakiri Naised otsivad krapsakat täpselt 100aastast Eesti prouat, kellele kinkida tõeliselt uhke tolmuimeja ja pealekauba korralik kodupuhastus!

Ehk on just sinu ema, vanaema või vanatädi sellises auväärses eas? Või on hoopis naabrinaine või sõbranna ema just nii vana? Anna meile teada sellisest prouast ja võid tänutäheks võita samuti tolmuimeja. Kui sa ise sellist prouat ei tea, on sul seda teadet levitades võimalik ometi kellelegi head teha – ehk saab just sinu saadetud info tõttu keegi nende ägedate tolmuimejate omanikuks!

Proua nimi saada aadressile naised@kirjastus.ee või postita siia, me võtame ise esitajaga ühendust.

http://www.facebook.com/ajakirinaised

Sada aastat tagasi tõi Electroluxi asutaja Axel Wenner-Gren turule oma esimese tolmuimeja LUX1 ja sada aastat tagasi sündis ka proua, kellele me moodsa tolmuimeja kingime.

Save and share this post