Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux toob turule innovatiivse kotita tolmuimejate kategooria

Kõrgkvaliteetne kotita tolmuimeja on väga lai ja kiirelt kasvav turusegment nii Euroopas ja ka mujal. Electrolux tuleb turule uue tootega UltraCaptic, mis on uus ja innovatiivne kotita tolmuimeja, kõnetades põhilist tarbija muret selles valdkonnas: kuidas tühjendada konteiner ilma suure tolmupilveta?

 

Kotita tolmuimejate müüginumbrid Euroopas on peaaegu sama suured kui tolmukotiga müüdud tolmuimejate arv. Kõrgkvaliteetne kotita kategooria kasvas 2012 aastal pea 10%, kuid see kategooria on Electroluxil suhteliselt väike.

 

“Ülemaailmse tolmuimejate turuliidrina tahame olla kursis kõikide oma klientide vajadustega. Usume, et Electroluxil on suurepärane võimalus laiendada oma turuosa tänu uuele tootele, mis käsitleb kotita tolmuimejate põhilist muret, ,” ütles Henrik Bergström, Electroluxi väikemasinate divisjoni juht.

 

Electroluxi uuring näitab, et enamik tarbijaid on rahul oma kotita tolmuimejatega, kuid neile ei meeldi neid tühjendada. Suurem osa raputab konteinerit tühjaks, tekitades uusi tolmupilvi tuppa. Samuti peavad nad käsitsi välja võtma karvapusad ja muu prahi.

 

Electroluxi lahendus “Compact & Go” toob turule uue UltraCaptic kõrgkvaliteedilise kotita tolmuimejate seeria, mis tagab kasutajatele lihtsama konteineri tühjenduse. Tarbija tõmbab kergelt konteineri lingist, mis pressib tolmu kokku ja eemaldab konteineri tolmuimeja küljest. Seejärel teeb konteineri riivist lahti, et pressitud tolm prügikasti suunata.

 

“Tarbijate uuring näitas, et üheksa tarbijat kümnest eelistavad just sellist lahendust,” ütles Bergström. “Me usume, et oleme leidnud väga tugeva ja jõulise lahenduse probleemile.”

 

 tuleb turule 2013 aasta jooksul 22 Euroopa riigis, alustades Venemaa ja Prantsusmaaga, kus asuvad suurimad kotita tolmuimejate turud.

Save and share this post