Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux toob sous-vide toiduvalmistamise tehnoloogia esmakordselt kodukasutajani

Eile, 28. novembril viis Electrolux koos Bocuse d’Or 2014 Eesti kandidaadi Dmitri Haljukoviga läbi koolituse, kus tutvustati läbimurdelist sous-vide toiduvalmistamise tehnoloogiat – tippkokkade peidetud saladust -, mis on seni olnud kasutusel vaid profiköökides. Ühtlasi teatas Electrolux plaanidest tuua vaakumküpsetamisel baseeruv sous-vide tehnoloogia 2014. aasta kevadel esmakordselt ka kodukasutajani.

Sous-vide on välja töötatud just tipprestoranide tarvis ning olnud profiköökides kasutusel juba aastaid, meie eesmärk on tuua sous-vide profiköögist kodukasutajani, et pakkuda inimestele võimalust valmistada tipprestorani kvaliteedile vastavat toitu lihtsate vahenditega ka oma kodus,“ sõnas Electrolux Eesti juht Andres Kesker.

Toiduvalmistamine sous-vide vaakumküpsetamise meetodil on lihtne, tervislik ning tulemus on profiköögi vääriline. Selle eelisteks on toidu küpsetamine omas mahlas, madalatel temperatuuridel ning vaakumi ja auru abiga, mis aitab maitsetel paremini sulanduda, vältida üleküpsemist ning tagab toidu mahlasuse, hõrgu maitse ja tekstuuri.

 

Lisainfo:

Kristiina Pauskar

Electrolux Eesti pressiesindaja

+ 372 50 51 037

kristiina.pauskar@corpore.ee

www.electrolux.ee

Save and share this post