Electrolux Newsroom Estonia

Uus Electroluxi blender spetsiaalselt liikuva eluviisiga inimesele

Photos

Selleks, et tervislikud eluviisid oleksid veelgi lihtsamad, on Electrolux loonud blenderi, mis valmistab smuuti otse kaasavõetavasse joogipudelisse, et kasutaja võiks mõnusat kodust ja värsket smuutit nautida tööl, koolis, trennis või kus iganes hing ihkab.

Sport Blender on küll kompaktne, kuid igati võimas seade, mis saab puu- ja juurviljade kõrval hakkama ka jääkuubikute purustamisega. Samuti on uue Sport Blenderi kasutamine ääretult mugav ja kiire, kuna smuuti tehakse otse kaasavõetavasse joogipudelisse ning seega ei ole eraldi kannu tarvis pesta. Kui peres on rohkem kui üks smuutisõber, siis on blenderile võimalik eraldi pudeleid juurde osta, et iga pereliige saaks enda maitsele sobiva smuuti hommikul kaasa valmistada.

Pudel on tehtud BPA-vabast Tritan™ plastikust ning on vastupidav ja turvaline ega ima endasse lõhnu või maitseid.

Lisainfo:
Kristiina Pauskar
Electrolux Eesti pressiesindaja
+ 372 50 51 037
kristiina.pauskar@corpore.ee
www.electrolux.ee

 

Save and share this post