Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux tutvustas brändi uut visuaalset identiteeti

Electrolux tutvustas jaanuari keskpaigas brändi uut visuaalset identiteeti, värskendades ikoonilist logo ja seades uued standardid värvidele ja kujundusele, et muuta Electrolux tarbijate jaoks veel selgemalt eristuvaks ja äratuntavaks.

“Electrolux on tugeva brändiga maailmatasemel ettevõte, mis keskendub tarbijast innustatud innovatsioonile. Selle puhul on võtmeteguriks huvitava ja eristuva brändikogemuse loomine, mis peegeldub kõikjal, kus tarbija puutub Electroluxiga kokku. Uus visuaalne identiteet aitab meil saavutada seatud eesmärke viimaste aastate jooksul oluliselt muutunud digitaalsel- ja kaubandusmaastikul,” sõnas Electrolux Grupi turundusjuht MaryKay Kopf.

Uus logo tutvustab ettevõtte nime uues kirjastiilis, mis on omane vaid Electroluxile ning paneb suurema rõhuasetuse Electroluxi ajatule sümbolile, mida kasutati esmakordselt 1962.aastal. “Seesugune eristuv sümbol peegeldab modernsust ja innovaatilisust, kuid samas ka usaldusväärsust ja kvaliteeti, mida meie kliendid ootavad ja hindavad,” lisas Kopf.

Uus visuaalne identiteet saab olema nähtaval kõikjal, kus tarbijad puutuvad Electroluxiga kokku – kauplustes, veebis, pakenditel ja mobiilsete seadmete kaudu. Uue visuaalse identiteedi tutvustamine toimub faasides alates 14.01.2015.

Save and share this post