Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux võitis seitse Red Dot disainiauhinda

Photos

Electrolux võitis silmapaistva disaini eest kõikides peamistes tootekategooriates kokku seitse Red Dot disainiauhinda, auhinnaga pärjati seadmed valdkondadest: kangahooldus- ja köögiseadmed, väikemasinad, tolmuimejad, konditsioneerid ning professionaalsed seadmed.

“Seitse Red Dot disainiauhinda on meile suur au,” ütles Electrolux Group’i disainikeskuse juht Lars Erikson. “Seesugune tunnustus tõestab, et suudame pakkuda parimat kvaliteedis, innovatsioonis, kasutuskogemuses ja disainis,” lisas Erikson.

Electroluxi toodetest võitsid Red Dot auhinna: Zanussi LINDO300 pesumasin-kuivati, AEG Combi Pro Fresh Plus Range külmik, QuickSource kraan, PureO2 konditsioneer, UltraFlex tolmuimeja, Electrolux Masterpiece kollektsioon ja Green&clean pesumasin.

Üks maailma suurimaid ja prestiižsemaid tootekonkursse Red Dot Award tähistab tänavu 60. tegevusaastat. Sel aastal esitati konkursile enam kui 4 900 toodet 56 riigist. Disainiauhinna žüriisse kuulub 38 maailma tipp-spetsialisti, kes hindavad tooteid innovatsiooni, funktsionaalsuse, kvaliteedi, ergonoomika, vastupidavuse ja teiste näitajate põhjal. http://en.red-dot.org/

Save and share this post