Electrolux Newsroom Estonia

Saates „Eesti parim pagar“ nähtud Electroluxi köögitehnika on müügis ONOFFis

Photos

Maailma suurim küpsetamisshow on jõudnud TV3-e, et selgitada Eesti parim kodupagar. Saates „Eesti parim pagar“ kasutavad osalejad Electroluxi köögitehnikat – pliit, lihatermomeetriga pürolüüsahi, CD paneeliga varustatud no frost külmik (kõrgusega 2m), köögikombain Assistent ning Expressionist kollektsiooni saumikser. Saates nähtud Electroluxi seadmed või sarnaste omadustega köögitehnika on saadaval hästi varustatud ONOFF kauplustes ja veebipoes.

Otsi kauplusest märki sõnumiga: “Eesti parim pagar” soovitab!

Täpsem info seadmete kohta ONOFFi lehelt: www.onoff.ee

Saade „Eesti parim pagar“ on eetris igal esmaspäeval kell 20.30 TV3’s.  Saates valmivad tordid, pirukad ja kringlid saatejuhtide Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja silme all, tulemust hindavad elukutselised toiduprofid Angeelika Kang ja Ants Uustalu.

Rohkem informatsiooni Electroluxi seadmete kohta leiate www.electrolux.ee, https://www.facebook.com/electroluxeesti ning saate kohta http://www.tv3.ee/eesti-parim-pagar.

Save and share this post