Electrolux Newsroom Netherlands

Een blik in de toekomst van design

Foto's

Een van de top 20 Design Lab 2009 inzendingen

 Op 24 september 2009 zal Electrolux, wereldleider van apparatuur voor huishoudelijk en professioneel gebruik, de 7de editie van haar wereldwijde designwedstrijd Design Lab onderbrengen bij 100% Design in Londen,  UK’s leidinggevende evenement voor vormgeving.

Zowel Electrolux als 100% Design Londen zijn gericht op duurzame design oplossingen en – materialen voor de toekomst.  Met deze samenwerking kunnen wij deze boodschap onderstrepen en aantonen dat wij uiterst vooruitstevend zijn op gebied van design.

De top 8 van de Electrolux Design Lab 2009 finalisten zullen hun futuristische productconcepten onthullen ‘live’ vanuit het ‘Electrolux Theatre’ op de 100% Materials tentoonstelling. Het programma omvat de presentaties van de finalisten aan een internationale jury,  design seminars, een interactief jurypanel en de awards-ceremonie, alwaar de Electrolux Design Lab 2009 winnaar zal worden bekendgemaakt.

De design seminars gaan over de vormgeving van de huishoudelijke apparaten van morgen, nieuwe duurzame materialen en eco-oplossingen. Iedereen kan dit event volgen en een aantal highlights van 100% Design Beurs via een ‘live’ cast gedurende de gehele donderdag.

About Electrolux Design Lab

Established in 2003, Electrolux Design Lab is an annual, global design competition open to undergraduate and graduate industrial design students who are invited to present innovative ideas for household appliances of the future. This year’s theme is “Designs for the next 90 years” in honor of the Electrolux 90-year anniversary.

About 100% Design London

100% Design London, the contemporary interior design event, takes place September 24–27, 2009, at Earls Court in London, and features four main arenas for the modern building and interior: 100% Design, a world-class interiors show; 100% Detail, an innovative and sustainable architectural products event, 100% Materials, a cutting-edge materials exhibition; and 100% Futures, an emerging talent showcase. In 2008, the fair attracted more than 26,000 visitors. Visit http://www.100percentdesign.co.uk

Afgebeeld de ‘Wall Oven’ van Ludovic Peperstraete, Institut Superieur Design, Frankrijk.
De aan de muur gemonteerde Wall Oven gebruikt 3 lasers om gerechten te bereiden.
 Meer informatie, de top 25 inzendingen van 2009 en overige persmaterialen kunt u vinden op www.electrolux.com/designlab of charlotte.hartmann@electrolux.nl

Een van de top 20 Design Lab 2009 inzendingenWat zullen de grote innovaties van deze eeuw zijn? Betere communicatie tussen u en uw huishoudelijke apparatuur? Duurzamer design? Producten die voor u lopen of vliegen? De teams van Electrolux en 100% Design Londen bieden u een vooruitblik.

Wat zullen de grote innovaties van deze eeuw zijn? Betere communicatie tussen u en uw huishoudelijke apparatuur? Duurzamer design? Producten die voor u lopen of vliegen? De teams van Electrolux en 100% Design Londen bieden u een vooruitblik.

Bewaar en deel dit artikel