Electrolux Newsroom Netherlands

Bespaar 80% op uw energieverbruik met AEG SuperEco

Foto's

In deze tijd wil iedereen besparen én verdienen. En dat kan uitstekend met de AEG ÖKO_LINE wasautomaten met SuperEco. SuperEco is een hoofdwasprogramma dat koud leidingwater gebruikt en dus geen energie gebruikt voor het verwarmen van water. Hierdoor is het energieverbruik maar liefst 80% minder dan bij het synthetica-programma op 40°C.

SuperEco: een revolutionair wasprogramma
Het geheim van SuperEco is een technologie die helemaal is toegesneden op de eisen van koudwater wasmiddelen zoals het nieuwe Ariel Excel gel. Door de speciale enzymencombinaties bereikt dit wasmiddel al bij de laagste temperaturen zeer goede wasresultaten. SuperEco ondersteunt de waswerking daarnaast met een optimaal waterpeil. De trommelbewegingen zorgen ervoor dat er exact voldoende schuim wordt gevormd. De 35 minuten durende hoofdwas is dan ook voldoende voor een indrukwekkend schone was.

Bij aankoop van een AEG ÖKO_LINE wasautomaat met SuperEco voor 30 november 2009 krijgt de consument er bovendien een halfjaar wasmiddel bij cadeau. Zonder dat men er iets voor hoeft te doen want de actiemodellen worden standaard geleverd met een speciale Ariel cadeaubox met voldoende Ariel Excel gel voor maar liefst 100 wasbeurten.

10 jaar garantie op de Silent Motor
De AEG ÖKO_LINE wasautomaten zijn voorzien van de speciale ‘silent technologie’. De extra isolatie en de speciale koolborstelloze motor zorgen ervoor dat er stiller en sneller wordt gewassen. Daarnaast is deze motor minder slijtage gevoelig. AEG geeft dan ook maar liefst 10 jaar garantie op deze motor.

Meer informatie: www.aeg.nl/supereco

Bewaar en deel dit artikel