Electrolux Newsroom Netherlands

Nieuwe Zanussi roestvrij stalen gaskookplaat met krachtige ‘side’ wok links

Foto's

‘Wokken’ hoort standaard bij de Nederlandse keuken. Snel en op hoge temperatuur bereiden wij de heerlijkste gerechten in een wokpan. Voor een goed resultaat heb je echter wel een wokbrander nodig. Deze geeft namelijk een krachtige vlam die nodig is om overal in de pan de hoge temperatuur te bereiken. Zanussi weet dat koken op gas nog altijd razend populair is in Nederland en introduceert daarom een prachtig vormgegeven, roestvrij stalen gaskookplaat met de wokbrander links.

Krachtige hoge rendementsbranders
De nieuwe 75 cm brede gaskookplaat van Zanussi is voorzien van krachtige hoog rendements-branders. Bij deze ZGF 780 CTX zorgt een vernuftig luchtstroomsysteem voor een betere benutting van het gas, waardoor een volle, krachtige en stabiele vlam voor een uitstekend kookresultaat zorgt. Deze gaskookplaat heeft 1 kleine en 3 normale branders. De speciale driekrings wokbrander heeft een vermogen van maar liefst 3800W

Prachtig vormgegeven
De roestvrij stalen gaskookplaat past bij elk keukeninterieur. Daarnaast zijn de gietijzeren pannendragers robuust, bieden een stevige ondergrond aan de pannen en zorgen voor een professioneel accent in de keuken. Ondanks de breedte van 75 cm heeft deze Zanussi ZGF 780 CTX slechts een inbouwmaat van 560x480x45 mm (bxdxh).

Veilig
De Zanussi ZGF 780 CTX is voorzien van een geïntegreerde vonkontsteking, waarbij door het indrukken van de draaiknop het gas met behulp van een kleine elektrische vonk wordt ontstoken. Lucifers en aanstekers zijn dus overbodig. Vooruitlopend op de nieuwe Europese wetgeving, die vanaf 31 maart 2010 van kracht wordt, zijn deze gaskookplaten al uitgerust met een thermokoppel. Deze gasbeveiliging zorgt voor automatische gasafsluiting als de vlam uitgaat.

Adviesverkoopprijs Zanussi ZGF 780 CTX : € 895,-

Voor meer informatie: Zanussi Inbouwapparaten, telefoon (0172) 468 172 of www.zanussi.nl

Voor meer persinformatie en hires afbeeldingen: newsroom.electrolux.com/nl of charlotte.hartmann@electrolux.nl

Wilt u als eerste het laatste nieuws van de merken van Electrolux Home Products ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mail nieuwsbrief van newsroom.electrolux.com/nl

Bewaar en deel dit artikel