Electrolux Newsroom Netherlands

Oproep – kies het thema van Electrolux Design Lab 2010

Electrolux Design Lab is een internationale competitie voor nieuwe ontwikkelingen en oplossingen in het huishouden. Sinds 2003 worden studenten en afgestudeerden industriële vormgeving uit de hele wereld  uitgenodigd hun innovatieve ideeën over de huishoudelijke apparaten van de toekomst te presenteren.  Nu bereidt Electrolux zich voor op Electrolux Design Lab 2010 en geeft alle liefhebbers van design nu de mogelijkheid om online mee te stemmen op het thema van de wedstrijd.

De wedstrijd heeft verschillende thema’s gehad en elk jaar is de prijswinnaar bekend gemaakt tijdens een persevent in steeds een andere wereldstad, zoals Budapest, New York, Stockholm, Barcelona, Parijs, Zurich en Londen.

2010 Thema – geef uw mening en stem voor 23 november a.s.!

In eerdere jaren werden de meest ingenieuze apparaten ontworpen: van een opvouwbare kookplaat met geintegreerd kookboek tot een hippe koelkast waarmee de energie door beweging wordt opgewekt. De thema’s voor 2010 hangen samen met de trends van het moment. Onderstaand de vier thema’s met betrekking tot de behoeften in het huishouden, waarop via www.electroluxdesignlab.com een stem kan worden uitgebracht.

  1. Meer ‘quality time’ voor het gezin
  2. Groen en milieuvriendelijk huishouden (en geld besparen)
  3. Tijd besparen zonder in te leveren op het resultaat
  4. Verbonden zijn met gelijkgestemde mensen communities voor een groter geheel.

Voor meer informatie: www.electrolux.com/designlab of charlotte.hartmann@electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel