Electrolux Newsroom Netherlands

AEG Sensidry met Woolmark logo – droogt zuinig en behoedzaam zelfs wol en zijde.

Foto's

 
AEG Sensidry met Woolmark keurmerk –  droogt zuinig en behoedzaam zelfs wol en zijde.  De AEG LAVATHERM 59850 Sensidry is een warmtepomp condensatie droogautomaat. De toegepaste technologie is dermate geavanceerd dat men kan rekenen op perfekte resultaten en  superieure energie-efficiëntie (energieklasse A). Dankzij het gesloten luchtcircuit en de twee motoren zorgt de AEG Sensidry voor effectievere en veilige droging van zelfs het fijnste textiel zoals zijde. Plat op een handdoek drogen behoort hiermee tot het verleden. Door de lagere temperaturen en voorzichtige trommelbewegingen is de AEG Sensidry uitermate geschikt voor alle soorten textiel.
 
Lagere temperatuur en gereduceerde trommelbewegingen – De droogautomaat heeft twee motoren; één zorgt voor de luchtstroom en één voor de trommelbewegingen. De gereduceerde trommelbewegingen resulteren in een behoedzamer droogproces en een betere bescherming van het textiel. De AEG Sensidry droogt met een temperatuur die 20-25° C lager is dan in een traditionele condensdroger, daardoor kan ook het fijnste textiel zoals zijde veilig in deze droger worden gedroogd. De grote koelcapaciteit van het gesloten circuit zorgt ervoor dat het droogproces net zo snel verloopt als in een normale droger.

Super energiezuinig –Het gesloten circuit zorgt er tevens voor dat energie niet wordt verspild maar wordt gebruikt in het proces. De AEG Sensidry droogautomaat heeft dan ook een veel lager energieverbruik in vergelijking met traditionele drogers en valt in energie-efficiëntieklasse A!

Woolmark – LAVATHERM 59850 Sensidry is de eerste droger in Nederland die voorzien is van het speciale  ‘Woolmark’ keurmerk, dat over de hele wereld bekend staat als het symbool voor kwaliteit en zorg. Na uitgebreide en strenge tests is het wolprogramma van deze droogautomaat door de Woolmark Company goedgekeurd. U kunt in deze droger dus veilig en zonder verlies van vorm, kleur, structuur en zonder krimp, uw wollen kleding drogen.

De AEG is verkrijgbaar bij elektro speciaalzaken. De consumentenadviesprijs is € 1.099,-

Voor meer informatie: www.aeg.nl of charlotte.hartmann@electrolux.nl . Deze unieke droger is te zien en uit te proberen in het Home Center of the Brands, www.homecenterofthebrands.nl

Bewaar en deel dit artikel