Electrolux Newsroom Netherlands

Schoon en zuinig afwassen met de nieuwe Zanussi ZDF 3020

Foto's

Zanussi maakt het huishouden makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt de vaat gedaan, hij bespaart ook nog eens honderden liters water en honderden uren tijd. Afwassen in een afwasautomaat is nu eenmaal sneller en efficiënter dan met de hand. Daarnaast blijft de keuken fris en schoon omdat de vuile vaat hygiënisch en uit het zicht kan worden opgeborgen. De nieuwe Zanussi afwasautomaten bieden verschillende innovatieve programma‘s en mogelijkheden. Voor gezellige familie-etentjes maar ook voor copieuze 6-gangen diners.

Verschillende programma’s
De nieuwe Zanussi afwasautomaten beschikken onder andere over een speciaal kort programma. Dit uiterst korte programma is de oplossing als men de vuile vaat liever niet laat staan totdat de afwasautomaat helemaal vol is. Licht verontreinigd servies wordt in slechts 30 minuten, met uitstekende resultaten, afgewassen.Tijdens een etentje kunnen bijvoorbeeld de bordjes van het voorgerecht alvast worden gereinigd zodat ze weer voor het nagerecht kunnen worden gebruikt. Naast dit korte programma, zijn de Zanussi afwasautomaten ook voorzien van een intensief programma waar bij een temperatuur van 70°C zelfs het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd.

Praktisch met verstelbare korf
Gevarieerd koken brengt ook een variatie in servies met zich mee. Tapas schalen, slakommen, onderborden en wijnglazen met lange stelen zijn niet uit de keuken van de levensgenieter weg te denken. Alle Zanussi afwasautomaten zijn daarom uitgerust met een verstelbare bovenkorf. Bij het nieuwe model ZDF 3020 zelfs te verstellen met volledige belading zodat de ruimte direct kan worden aangepast.

Display met startuitstel en looptijd
ZDF 3020 is voorzien van een display waarop startuitstel en looptijd worden weergegeven. Bij dit model kan de start van het gewenste programma 1 tot 19 uur worden uitgesteld, bijvoorbeeld tot de voordeeluren.

Multitablet functie
Multitabletten zijn zeer populair. Met de ZDF 3020 kan het afzonderlijk bijvullen van zout, spoelmiddel en afwasmiddel worden vermeden zonder afbreuk te doen aan het afwasresultaat. Worden er toch afzonderlijke afwasmiddelen gebruikt? Dan kan de Multitablet functie gewoon worden uitgeschakeld.

Veilig
De Zanussi afwasautomaten zijn beveiligd tegen droogkoken, overlopen en bodemlekkage. De vlotterschakelaar detecteert een eventueel teveel aan water in de machine en zorgt voor afsluiting van de elektriciteits- en watertoevoer. Tevens zijn ze uitgerust met een PEX-toevoerslang die bestand is tegen een zeer hoge waterdruk. Uiteraard dragen de Zanussi afwasautomaten dan ook de Europese veiligheidskeurmerken VDE en CE.

De Zanussi afwasautomaat ZDF 3020 is verkrijgbaar bij elektro speciaalzaken. De consumentenadviesprijs is € 399,-

Voor meer informatie www.zanussi.nl of charlotte.hartmann@electrolux.nl Deze afwasautomaat is te bezichtigen in het Home Center of the Brands, www.homecenterofthebrands.nl

Bewaar en deel dit artikel