Electrolux Newsroom Netherlands

De nieuwste Electrolux inductie kookplaat lijkt wel één grote kookzone.

Foto's

Met de Electrolux Infinite inductie kookplaten van Electrolux zijn de vaste traditionele kookzones verleden tijd. Pannen in alle vormen en maten kunnen overal op de kookplaat worden neergezet, zelfs over meerdere zones heen. De pan hoeft slechts een deel van het merkteken in het midden van de zone te bedekken om geheel verwarmd te worden.

Veilig en zuinig
Koken met een inductie plaat is heel veilig. Alleen daar waar de pan staat, ontstaat warmte. En omdat alleen de inhoud van de pan wordt verwarmd, is er ook geen sprake van energieverlies. Koken met inductie is daarom niet alleen veilig, maar ook heel zuinig.

Gerechten kunnen extra snel bereid worden met de handige snelkook- en snelopwarmstand. Bovendien kan de benodigde kooktijd van iedere zone worden ingesteld. Met behulp van de KITE-control functie is het bedienen van de zones zeer eenvoudig. Met een lichte vingerdruk in één vloeiende beweging wordt direct de juiste temperatuur- en vermogensinstelling gekozen. De gekozen instellingen kunnen uiteraard worden vergrendeld om per ongeluk wijzigen te voorkomen. Ideaal met kleine kinderen in de keuken.

Smaakvolle uitvoering past in elke keukenstijl
De Electrolux Infinite inductie kookplaten zijn leverbaar in de breedte 80 en 70 cm. Ze zijn voorzien van vier zones van 2300-3200 watt. De kookplaten zijn uitgevoerd in zwart keramisch glas met een facet randafwerking en passen goed in elke moderne keuken.

Extra energiezuinig met Eco-timer
Al voor afloop van de ingestelde kooktijd, schakelt de kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de restwarmte optimaal benut en dus energie bespaard. De 3-schalige restwarmte indicatie geeft aan of de zone ‘heet’, ‘warm’ of ‘koel’ is. Bovendien geeft de Count-up timer aan hoeveel tijd er sinds de activering van de kookzone is verlopen – erg handig om de voortgang van het kookproces in de gaten te houden.

De Electrolux infinite inductie kookplaten EHD 80240 P en EHD 68210 P zijn verkrijgbaar bij keukenspeciaalzaken. De consumentenadviesprijzen zijn respectievelijk € 2.549,- en € 2.349,-

Voor meer informatie:
www.electrolux.nl of (0172) 468 172. Of in het Home Center of the Brands, www.homecenterofthebrands.nl

Bewaar en deel dit artikel