Electrolux Newsroom Netherlands

Nederlandse designer Ineke Hans in jury Electrolux Design Lab 2010

De Nederlandse designer Ineke Hans deel uit maakt van de  internationale jury Electrolux Design Lab 2010.

De winnaar van Electrolux Design Lab 2010 zal vier van de meest gerenommeerde designers van vandaag moeten overtuigen.  Met veel plezier zien wij dat de Nederlandse  Ineke Hans – oprichter van INEKEHANS/ARNHEM  – deel uitmaakt van deze internationale jury.  De andere juryleden zijnBenjamin Hubert (Design of the year, British Design awards 2010); Jon Marshall, Studio Director bij BarberOsgerby; en Henrik Otto, Senior VicePresidentof Global Design bij Electrolux. Deze jury gaat op 23 september, tijdens het100% Design event in Londen,  de presentatie van  8 finalisten  beoordelen. En die is uitdagend: ontwerp innovatieve oplossingen voor een huishouden in 2050 – als je weet dat 74% van de wereldbevolking woont in een stedelijke omgeving- en ruimte dus is een schaars goed is.

 Het Electrolux Design Lab Jury Panel in detail vindt u op www.electrolux.com/designlab

 
 

 

Bewaar en deel dit artikel