Electrolux Newsroom Netherlands

Electrolux brengt Cannes bij u thuis

Foto's

Electrolux – partner van het Internationaal Filmfestival van Cannes

Fashion, Food en Lifestyle – Dit jaar start Electrolux, toonaangevend fabrikant van huishoudelijke apparatuur, zijn driejarig partnerschap met het Filmfestival van Cannes. Van 11 tot 22 mei biedt Electrolux ondersteuning op het gebied van mode, voeding en lifestyle, waarvoor het zal samenwerken met zijn partnerexperts. Het doel van Electrolux is de consumenten te laten zien dat zij zelf thuis een Cannes-beleving kunnen creëren met behulp van Electrolux-apparatuur.

“We zijn heel erg blij dat we kunnen meewerken aan de magie van Cannes en consumenten deze bron van inspiratie kunnen geven,” aldus Robert Jan Galema, Senior Vice President Product and Brand bij Electrolux,” We stimuleren consumenten onze producten te gebruiken om dezelfde grandeur te creëren in hun eigen omgeving.”

Catering en styling – Electrolux is verantwoordelijk voor de catering van speciale gelegenheden, zoals het openingsgala en de dagelijkse lunches van het festival.  Daarnaast worden Electrolux wasautomaten en droogautomaten met speciale functies gebruikt om de kleding er verbluffend te laten uitzien op de rode loper.Ten slotte zal Electrolux ook een gezamenlijke ruimte met het Cannes-Filmfestival creëren waarin alle activiteiten zijn ondergebracht, zoals galadiners, persconferenties en lunches.

Dit partnerschap maakt deel uit van de nieuwe marketingbenadering van Electrolux, waarbij de focus ligt op het laten ontstaan van een dialoog met de consument. Deze dialoog vindt plaats via veel verschillende communicatie kanalen in Europa, omdat het onmogelijk is alle Electrolux-consumenten naar Cannes te laten komen.

Win een VIP-TRIP voor twee naar Cannes – In Nederland organiseert Electrolux in samenwerking met de consumentenelektronica keten de Harense Smid een winkelactie waarbij consumenten een VIP-TRIP voor twee naar Cannes kunnen winnen. Op deze wijze kunnen wij een kleine groep mensen een kijkje achter de schermen van het Filmfestival bieden. De winnaars van de VIP-TRIP worden als Sterren behandeld. Het speciale VIP-programma omvat het begeerde rode-loper moment met behulp van een stylist, een eigen chauffeur en aansluitend een galadiner. Natuurlijk wordt er ook getoond hoe zij thuis ook hun speciale momenten kunnen creëren. Vanzelfsprekend worden deze ervaringen gedeeld met een groter publiek.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: Charlotte.hartmann@electrolux.nl, www.electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel