Electrolux Newsroom Netherlands

Prijswinnaars van Electrolux Vip Trip naar Filmfestival in Cannes zijn bekend

Foto's

De echtparen Akkerman uit Ede en Körver uit Kerkrade nemen enthousiast hoofdprijs van Electrolux in ontvangst.

Het  prestigieuze Filmfestival van Cannes vindt  dit jaar voor de 64ste keer plaats. Het Festival is een spiegel van onze tijd en de aanmoediging voor veelbelovende filmmakers uit de gehele wereld om naar buiten te treden. Electrolux is er trots op om gedurende 3 jaar een van de belangrijkste sponsors van Cannes te kunnen zijn.  Het is dé plaats om te genieten van cultuur, de rode loper, mode en haute cuisine.  Maar Cannes is ook meer dan dat – achter de coulissen is een leger van designers, stylisten en chefkoks  aan het werk om een reeks chique events te verzorgen waardoor de aandacht van de gehele wereld gedurende 12 dagen op de deelnemers aan dit Festival blijft gericht.

Dit alles spreekt ook de Electrolux-consument aan.  Reden waarom Electrolux een selecte groep consumenten uit geheel Europa de kans geeft een kijkje achter de schermen van Cannes te nemen, tips van stylisten, make-up & hair-artiesten te ontvangen en te genieten van een echt ‘rode-loper-moment’.  Daarnaast wordt van de mogelijkheid gebruik gemaakt om aan te tonen hoe je met de producten van Electrolux ook thuis een ‘ster’ kunt zijn in de keuken, er stralend uit kunt zien en thuis alles op rolletjes kunt laten lopen.

De Europese groep consumenten die een VIP TRIP naar het Filmfestival in Cannes kan winnen telt maximaal 60 personen.  In Nederland werd de wedstrijd mede georganiseerd door de winkelketen  Harense Smid. Met trots en veel plezier reikten Electrolux en De Harense Smid afgelopen vrijdag 13 mei in de filialen Heerlen en Ede aan vier consumenten de Electrolux Cannes VIP TRIP cheque uit. De winnaars zijn het echtpaar Körver uit Kerkrade en het echtpaar Akkerman uit Ede.

Beide echtparen zijn heel blij met de hoofdprijs, die ze hebben gewonnen na de aanschaf van hun – overigens beslist niet eerste – Electrolux witgoed apparaat.  De VIP TRIP bestaat uit een geheel verzorgde reis naar Cannes, een tweedaags verblijf in het uiterst luxueuze Majestic Beach Hotel, diverse lunches en diners en het ‘rode loper’ moment.  Voorts kunnen beide echtparen rekenen op het vakkundig advies van een stylist, professionele hair- en make-up artiesten en een fijne filmavond.

Kortom: ze kijken uit naar de VIP TRIP die van 19 t/m 21 mei 2011  in Cannes zal plaatsvinden.

 Voor meer informatie: charlotte.hartmann@electrolux,nl

Bewaar en deel dit artikel