Electrolux Newsroom Netherlands

Electrolux maakt 2 stofzuigers van afval uit de Noordzee

 

Met het internationale project ‘Vac from the Sea’ gaat Electrolux letterlijk in zee om iets te doen aan het probleem van de ‘plastic soep’.
Met plastic afval uit de Noordzee worden twee stofzuigers gemaakt, die symbool staan voor de nood om (meer) plastic te recyclen tot duurzame, huishoudelijke apparaten. Iets waar Electrolux trouwens al volop mee bezig is!

Op deze newsroom kunt u het hele proces volgen. Belgische en Nederlandse vissers houden al geruime tijd het plastic afval dat ze tussen de vissen in hun netten vinden apart. Op 18 mei gingen we mee op de boot om te filmen hoe dat precies gebeurt. Hiermee is de eerste stap gezet naar de productie van de Electrolux ‘Vac from the North Sea’!

Voor meer informatie: jocelyne.derycke@electrolux.be of charlotte.hartmann@electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel