Electrolux Newsroom Netherlands

Electrolux Thinking of You-team strijdt tegen kanker tijdens de Alpe d’Huzes

Electrolux heeft een team samengesteld dat deelneemt aan Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor de KWF kankerbestrijding.  Het team bestaat uit collega’s van Electrolux en familie van collega’s die zijn overleden aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. Onder leiding van Chris van Elk gaat het team ‘Electrolux Thinking of You’ op 9 juni 2011 tot het uiterste om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in teamverband, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd van KWF tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen.

Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-) kankerpatiënten. In 2010 werd een recordbedrag van 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2011 is om het recordbedrag van 2010 te verpulveren.Voor meer informatie:

 http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/thinking-of-you  of charlotte.hartmann@electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel