Electrolux Newsroom Netherlands

Electrolux Design Lab 2011 finale op 7 september 2011 in Londen

Foto's

Op 7 september zullen acht genomineerden tijdens de Room Home Intelligence Conference in het ‘Business Design Centre’ te Londen strijden om de eer in de finale van de Electrolux Design Lab 2011. De conferentie is het ideale event voor de finalisten om de vermaarde architecten en designers in de jury te overtuigen van hun ontwerpkwaliteiten. Het thema van het Electrolux Design Lab is dit jaar ‘Intelligent Mobility’.

Nieuwe designs smelten samen met trends voor de toekomst
De finale van de Electrolux Design Lab-wedstrijd is een  belangrijk onderdeel van de Room Home Intelligence Conference..Room biedt trendvoorspellingen van experts, inzichten in toekomstig consumentengedrag en wereldwijde marktgegevens die specifiek zijn gericht op kopers van thuisproducten, ontwerpers en retailers.

 “De beslissing om de finale van Electrolux Design Lab in de ‘Room’ te houden,  is een natuurlijke stap voor dit pioniersproject van Electrolux”, aldus Neil Gannon, hoofd Marketing Expertise bij Electrolux. “De samensmelting van stijlvol ontwerp, de nieuwste technologie en de response op wereldwijde trends voor de toekomst is synoniem voor Electrolux en heeft het succes van de groep over de afgelopen 92 jaar mede vorm gegeven. Innovatie en consumenteninzicht spelen een hoofdrol in onze huidige productportfolio en het zal een genoegen zijn onze expertise op dit podium met anderen te delen.”

Ga voor meer informatie over Electrolux Design Lab naar www.electrolux.com/designlab of neem contact op met charlotte.hartmann@electrolux.nl

Ga voor meer informatie over Room naar www.roomhomeintelligence.com/

Bewaar en deel dit artikel