Electrolux Newsroom Netherlands

Een onvergetelijk gastronomisch avontuur in Brussel: de Tram Experience!

Foto's

Alphen aan den Rijn, 16 februari 2012 – VISITBRUSSELS en zijn partners, de MIVB en Electrolux, onthulden gisteren de ‘Tram Experience’. Dit is een unieke tram, ingericht als restaurant, waar mensen kunnen genieten van een driegangenmenu bereid door een sterrenchef. Vanaf vrijdag 2 maart gaat de tram rijden en kan men dit unieke en gastronomische avontuur zelf ervaren.

Naar aanleiding van Brusselicious 2012, het jaar van de levenskunst en de gastronomie in Brussel, biedt de ‘Tram Experience’ een uitgelezen gelegenheid om op een unieke en smakelijke manier de hoofdstad van België by night te ontdekken. Deze Tram uit het begin van de jaren 70 is door Electrolux volledig gerenoveerd en uitgerust als volwaardig restaurant, waardoor elke avond 34 reizigers een driegangenmenu van de hand van een sterrenchef kunnen nuttigen, rijdend langs de mooiste lanen van het Gewest.

Bij het ontstaan van dit project zag VISITBRUSSELS de Tram reeds als één van de top-evenementen van Brusselicious. “De Tram Experience past perfect in onze doelstelling voor Brusselicious : de rijkdom van Brussel bekendheid geven aan de hand van zijn gastronomie. De Tram sluit perfect aan bij de hedendaagse trends, zowel met zijn design als met de keuken die lokale producten centraal stelt. De Tram Experience is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen twee gewestelijke instellingen, de MIVB en VISITBRUSSELS, die hun krachten bundelen rond grote sterrenkoks, met de steun van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering. Het is een uniek project dat bijdraagt tot het statuut van Brussel als centrum van gastronomisch toerisme in Europa,”aldus Patrick Bontinck, afgevaardigd bestuurder van VISITBRUSSELS.

De Tram Experience rijdt het hele jaar door. Een tafel reserveren kan via de website vanVISITBRUSSELS, www.visitbrussels.be  

***

Contactpersoon:
Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Voor een ‘proef’rit in de tram of meer informatie kunt u terecht bij:

Weber Shandwick
Jessica van Rijswick & Shelly Delwel
Tel. 070 312 10 70
jvanrijswick@webershandwick.com
sdelwel@webershandwick.com

Bewaar en deel dit artikel