Electrolux Newsroom Netherlands

Nieuwe inductiekookplaat verkort de kooktijd

Foto's

Alphen aan den Rijn, 17 februari 2012 – Zanussi lanceert nieuwe inductiekookplaten voor iedereen die ongeduldig wacht tot het water kookt. Met deze nieuwe 60 centimeter inductiekookplaat met vier zones kan men snel aan de slag, doordat de inhoud van de pan direct wordt verwarmd. Door de boosterfunctie te activeren, kunnen elk van de vier kookzones gedurende een bepaalde periode eenvoudig en snel op de hoogste stand worden gezet. Hierdoor wordt de kooktijd aanzienlijk verkort en bespaart men tijd. De nieuwe inductiekookplaten maken deel uit van de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur.

“Onze doelgroep staat zeer relaxed in het leven,” zegt Tom de Vos, Benelux Segment Manager bij Zanussi. “Ze zijn easy-going, hun huis is hun comfortzone en het huishouden doen ze het liefst met zo min mogelijk inspanning. Hun keuze in huishoudelijke apparatuur wordt hierop gebaseerd en moet hun leven zo gemakkelijk mogelijk maken.”

Consumenten die altijd een conventionele kookplaat hebben gebruikt, zullen merken dat op de nieuwe Zanussi inductiekookplaten water veel sneller kookt. Daarnaast is een inductiekookplaat veiliger, omdat het de inhoud van de pan verwarmt en niet de kookplaat. De kookplaat is voorzien van een Set&Go timerfunctie. Door deze timer in te stellen, is het eten klaar wanneer dit het beste uitkomt. Zodra de tijd is verstreken, klinkt een waarschuwingssignaal en wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld. Hierdoor kookt het eten niet langer dan je wilt.

Eersteklas uitstraling die de aandacht grijpt
De nieuwe inductiekookplaat maakt onderdeel uit van de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur. Deze is uitgebreid en vernieuwd, zodat de producten gemakkelijker in gebruik zijn en zich nog duidelijker onderscheiden. De inductiekookplaat valt extra op door de strakke designelementen, zoals het zwart keramische oppervlak en geborsteld roestvrij stalen frame. Daarnaast heeft de nieuwe inductiekookplaat EasyTouch, om gemakkelijk en direct het juiste kookniveau te kiezen.

Zanussi Quadro inductiekookplaten zijn er in 60, 70 en 80 cm breedte en hebben facet geslepen zijkanten.  De adviesverkoopprijs ligt tussen € 789,- en € 1.099,- (ZEI 8740 BBA).

###

Contactpersoon:
Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:
Weber Shandwick
Jessica van Rijswick & Shelly Delwel
Tel. 070 312 10 70
jvanrijswick@webershandwick.com
sdelwel@webershandwick.com

Bewaar en deel dit artikel