Electrolux Newsroom Netherlands

Krachtige design afzuigkappen, speciaal voor de Benelux markt

Foto's

Alphen aan den Rijn, 23 februari 2012 – Zanussi introduceert een nieuwe range afzuigkappen die volledig in lijn is met het design van de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur. Speciaal voor de Benelux markt zijn er twee schouwafzuigkappen toegevoegd die passen in de trend van nu, waarbij afzuigkappen steeds vaker een centrale rol in de keuken vervullen. Ze zijn niet langer alleen functioneel, maar moeten ook een lust voor het oog zijn.

De nieuwe schouwafzuigkappen horen qua gemak en design helemaal thuis in het productportfolio van de Zanussi QUADRO-serie. Zo hebben deze kappen een strakke belijning en rechthoekige glazen bedieningspanelen en zijn ze gemaakt van vlekvrij roestvrij staal dat perfect past bij het opvallend gevormde handvat van de Zanussi QUADRO ovens.

Net zoals de andere apparaten uit de Zanussi QUADRO-serie, is de vormgeving van de afzuigkappen eenvoudig. Hierbij is rekening is gehouden met de wensen en behoeftes van de consument. Naast de glazen en stalen afwerking, bevat de afzuigkap twee halogeenlampen en oranjekleurige LED-verlichting met gemakkelijke bediening.

De afzuigkappen zijn beschikbaar vanaf het voorjaar van 2012, tegen onderstaande specificaties en verkoopadviesprijzen:

ZHC 92341 XA, adviesverkoopprijs € 549,-
• Schouwafzuigkap, 90 cm breed met design bedieningspaneel/ capaciteit 375m³/ geluidsniveau  45-62 dB(A) / 3 standen / 2 halogeenlampen

ZHC 86540 XA, adviesverkoopprijs € 799,-
• Schouwafzuigkap, 80 cm breed met zwart design vlak / capaciteit 590m³/ geluidsniveau  40-66 dB(A) / 3 standen / 2 halogeenlampen

###

Contactpersoon:
Vincent Goffin  – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:
Weber Shandwick
Jessica van Rijswick & Shelly Delwel
Tel. 070 312 10 70
jvanrijswick@webershandwick.com
sdelwel@webershandwick.com

Bewaar en deel dit artikel