Electrolux Newsroom Netherlands

The Cube by Electrolux komt naar Londen & Stockholm!

Foto's

Alphen aan den Rijn, 1 juni 2012 – Na het enorme succes in Brussel en Milaan vestigt het tijdelijke restaurant The Cube by Electrolux zich vanaf vandaag tot eind september in Londen, en van 18 juni tot 14 oktober in Stockholm. Dit unieke culinaire concept dat de professionele erfenis van Electrolux viert, biedt haar gasten een uitstekende gastronomische ervaring met een schitterend uitzicht op de rivier de Theems en de skyline in Londen en de Koninklijke Opera in Stockholm.
Bekroonde chef-koks, met de steun van Electrolux
The Cube by Electrolux ontvangt in Stockholm een greep uit de beste Zweedse chef-koks, inclusief Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek en Stefano Catenacci. Zij worden vergezeld door Klas Lindberg, de Zweedse Chef-kok van het Jaar 2012. Elk van deze koks zal, bijgestaan door de toestellen van Electrolux, gebruik maken van lokaal geproduceerde en seizoensgebonden ingrediënten om de Zweedse culinaire cultuur mooi te kunnen weerspiegelen.
In Londen werden de Britse Michelin-sterrenchefs zorgvuldig uitgekozen om een uniek menu op tafel te toveren met lokale ingrediënten, ter aanvulling op de prachtige setting. De eerste chefkok die achter het fornuis van the Cube door Electrolux plaats zal nemen, is de dubbele Michelin-sterrenchef Sat Bains van het restaurant Sat Bains in Nottingham. Hij wordt opgevolgd door de dubbele Michelin-sterrenchef Daniel Clifford van Midsummer House in Cambridge.
Sterrenmaaltijden met tips voor thuis
Vier maanden lang zullen elke avond 18 gasten de kans krijgen rond één tafel plaats te nemen en te aanschouwen hoe hun maaltijd bereid wordt in de open keuken, uitgerust met enkel de allerbeste huishoudapparaten van Electrolux. Daarbovenop zal elke chefkok eveneens enkele tips meegeven over hoe je thuis zelf een gastronomische sterrenrestaurantmaaltijd kunt bereiden.
The Cube in Stockholm is van 1 juni tot 14 oktober open. De prijs van een lunchmenu is 160 euro, diner is 290 euro. The Cube in Londen is van 1 juni tot 30 september open. De kosten voor een  lunchmenu is 218 euro, en voor een diner 268 euro. Dranken zijn steeds bij die prijzen inbegrepen. Meer info via de website van Electrolux.

Alphen aan den Rijn, 1 juni 2012 – Na het enorme succes in Brussel en Milaan vestigt het tijdelijke restaurant The Cube by Electrolux zich vanaf vandaag tot eind september in Londen, en van 18 juni tot 14 oktober in Stockholm. Dit unieke culinaire concept dat de professionele erfenis van Electrolux viert, biedt haar gasten een uitstekende gastronomische ervaring met een schitterend uitzicht op de rivier de Theems en de skyline in Londen en de Koninklijke Opera in Stockholm.

Bekroonde chef-koks, met de steun van Electrolux
The Cube by Electrolux ontvangt in Stockholm een greep uit de beste Zweedse chef-koks, inclusief Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek en Stefano Catenacci. Zij worden vergezeld door Klas Lindberg, de Zweedse Chef-kok van het Jaar 2012. Elk van deze koks zal, bijgestaan door de toestellen van Electrolux, gebruik maken van lokaal geproduceerde en seizoensgebonden ingrediënten om de Zweedse culinaire cultuur mooi te kunnen weerspiegelen.

In Londen werden de Britse Michelin-sterrenchefs zorgvuldig uitgekozen om een uniek menu op tafel te toveren met lokale ingrediënten, ter aanvulling op de prachtige setting. De eerste chefkok die achter het fornuis van the Cube door Electrolux plaats zal nemen, is de dubbele Michelin-sterrenchef Sat Bains van het restaurant Sat Bains in Nottingham. Hij wordt opgevolgd door de dubbele Michelin-sterrenchef Daniel Clifford van Midsummer House in Cambridge.

Sterrenmaaltijden met tips voor thuis
Vier maanden lang zullen elke avond 18 gasten de kans krijgen rond één tafel plaats te nemen en te aanschouwen hoe hun maaltijd bereid wordt in de open keuken, uitgerust met enkel de allerbeste huishoudapparaten van Electrolux. Daarbovenop zal elke chefkok eveneens enkele tips meegeven over hoe je thuis zelf een gastronomische sterrenrestaurantmaaltijd kunt bereiden.

The Cube in Stockholm is van 1 juni tot 14 oktober open. De prijs van een lunchmenu is 160 euro, diner is 290 euro. The Cube in Londen is van 1 juni tot 30 september open. De kosten voor een  lunchmenu is 218 euro, en voor een diner 268 euro. Dranken zijn steeds bij die prijzen inbegrepen. Meer info via de website van Electrolux.

Bewaar en deel dit artikel