Electrolux Newsroom Netherlands

Anne-Marie Bresser van Electrolux uitgeroepen tot Contact Center Manager 2012

Alphen aan den Rijn, 6 juni 2012- De CCMA heeft Anne-Marie Bresser van Electrolux uitgeroepen tot Contact Center Manager van het jaar 2012. De officiële uitreiking van deze prestigieuze prijs, die voor de 13e keer werd uitgereikt,  vond plaats op het prachtige stoomschip de ss Rotterdam.

Anne-Marie Bresser werd verkozen tot Contact Center Manager 2012 vanwege haar daadkracht, enthousiasme en haar doel- en relatiegerichte leiderschap. “Ja, dat had ik echt niet verwacht. Ik ben er nog steeds een beetje confuus van. Er zijn ontzettend veel goede bedrijven en ook erg veel goede managers. Voor mij is dit in ieder geval een teken dat we op de goede weg zitten met Electrolux. Er is consistentie. En ik ben ook blij dat ik op een aantal gebieden mijn invloed heb kunnen uitoefenen”, aldus Anne-Marie Bresser.

De jury, bestaande uit de voorzitter Simone van den Berge (CCMA en De Alliantie), Marcel Paes (CCMA en SNT), Daniëlle Morf (CCMA en SNT), Soraya Zijl (UPC), Marion V. van den Brink (VDB) en Maxim Renders (BBP – Telecommerce), was erg onder de indruk van Anne-Marie. “Anne-Marie legt verbindingen met o.a. logistiek, marketing en weet zelfs op Europees niveau invloed uit te oefenen. Het NPS programma dat zij in Nederland heeft geïntroduceerd wordt ook verder in Europa uitgerold. Ook van de medewerkers vanuit haar afdeling wordt verwacht dat ze verbinding leggen”, aldus het juryrapport. 

###

Voor meer informatie over Electrolux
http://www.electrolux.nl of Home Center of the Brands, Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen aan den Rijn (0172) 468 468

Contactpersonen:
Electrolux Home Products (Nederland)B.V.
Vincent Goffin / Rosalie Buijel
Tel. +32 (0) 2 716 24 94
Tel. +31 (0) 172 468 151
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, een interview, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:
Weber Shandwick
Shelly Delwel of of Majoy Juriaans
Tel. 070 312 10 70
sdelwel@webershandwick.com of mjuriaans@webershandwick.com

Bewaar en deel dit artikel