Electrolux Newsroom Netherlands

AEG Cooking Club van start in Waalre

Foto's

Alphen aan den Rijn, 18 juni 2012 – Vandaag opent AEG in Kookstudio Lisette in Waalre de AEG Cooking Club. Naast het Home Center of the Brands van Electrolux in Alphen aan de Rijn is dit de tweede vestiging in Nederland waar men kan genieten van de AEG Cooking Club. Vanaf 12 juli 2012 kunnen consumenten in Waalre deelnemen aan speciale gratis AEG kookworkshops, waarbij chef-kok Teun Peters van Kookstudio Lisette de fijne kneepjes van het vak uitlegt en de consument op spelenderwijs alle gemakken van de AEG Procombi- Stoomoven, inductiekookplaat of wok kan ervaren. Zo kan men op hoog niveau koken met de nieuwste apparatuur!

AEG Ambassadeur
Bij de AEG Cooking Club draait het om leren koken met een stoomoven of inductiekookplaat. Vanaf 12 juli worden elke maand in Kookstudio Lisette de voordelen van koken met AEG apparatuur uitgelegd aan de hand van simpele gerechten aan de deelnemers. Dit alles onder leiding van chef-kok Teun Peters, een speciaal geselecteerde AEG chef-kok.

“De AEG Cooking Club is overgewaaid uit België waar deze kookworkshops als sinds acht jaar met succes worden gegeven,” zegt Vincent Goffin, PR & Consumer Activation Manager BENELUX. “We merken dat de tijd nu ook rijp is in Nederland. Mensen willen graag beter leren koken en hun kennis van kookapparatuur verbreden. Wij bieden ze deze kans en leren ze in een aantal eenvoudige stappen hoe zijn de mooiste gerechten kunnen bereiden met behulp van een Procombi-Stoomoven, inductiekookplaat of wok.”

Van introductieworkshop tot themasessies
Voor een gratis introductieworkshop kan men terecht in het Home Center of the Brands van Electrolux in Alphen aan den Rijn en vanaf heden bij Kookstudio Lisette in Waalre. De workshops in Alphen aan den Rijn vinden elke vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 13.00 uur plaats en in Waalre op donderdag 12 juli, 9 augustus, 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Ook wordt het komende jaar het type workshop verder uitgebreid. Naast de gratis introductieworkshops, worden tegen een kleine vergoeding workshops voor gevorderden en themaworkshops aangeboden.

Recepten & aanbiedingen
Via http://www.aeg.nl kan men zich voor de workshops aanmelden. Daarnaast ontvangen leden regelmatig een nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, nieuwtjes en recepten. Op die manier blijft men up-to-date van de mogelijkheden van AEG apparatuur en kunnen ze regelmatig profiteren van leuke aanbiedingen.

###

Contactpersonen:
Electrolux Home Products (Nederland)B.V.
Vincent Goffin / Rosalie Buijel
Tel. +32 (0) 2 716 24 94
Tel. +31 (0) 172 468 151
Mob. +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be
rosalie.buijel@electrolux.nl

Voor meer informatie of beeldmateriaal neemt u contact op met:
Weber Shandwick
Shelly Delwel & Majoy Juriaans
Tel. 070 312 10 70
sdelwel@webershandwick.com
mjuriaans@webershandwick.com

Bewaar en deel dit artikel