Electrolux Newsroom Netherlands

Electrolux benoemt Bart Crols tot nieuwe Managing Director Benelux Major Appliances

Foto's

Bart Crols wordt de nieuwe General Manager Electrolux Benelux Major Appliances bij de Electrolux Group. Crols slaat na een 15-jarige carrière in de automobielsector bij Volvo, een nieuwe weg in, en wel die van de huishoudelijke apparaten. Crols volgt Filip Francke op en leidt vanaf nu een bedrijf van 374 werknemers in de Benelux.

Sinds 1 februari 2013 is Bart Crols aangesteld als General Manager Electrolux Benelux Major Appliances. Binnen deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het beleid, de dagelijkse leiding en de drie merken van de groep: AEG, Electrolux en Zanussi. Voor zijn aanstelling bij Electrolux was Crols werkzaam als Managing Director Benelux bij Volvo. Daarvoor werkte hij gedurende negen jaar op de marketingafdeling van Unilever in België, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Bart Crols zegt over zijn aanstelling: “Ik neem deze functie met veel enthousiasme op mij. Het is een functie waarbij ik kan werken voor een sterk bedrijf met sterke merken, in een inspirerende Zweedse organisatie en een cultuur waarin kwaliteit voorop staat. In deze positie zal ik alles in het werk stellen om bij te dragen aan de ontwikkeling van de Electrolux Group in de Benelux.”

###

Voor meer informatie over Electrolux bezoekt u https://newsroom.electrolux.com/nl/

Contactpersonen bij Electrolux Home Products (Nederland) B.V.
Vincent Goffin
Tel. +32 2 716 24 94/Mob. +32 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Rosalie Buijel
Tel. +31 172 468 151
rosalie.buijel@electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel