Electrolux Newsroom Netherlands

Fletcher Hotels verrassingsarrangement cadeau bij aankoop van Electrolux wasautomaat

Consumenten die tussen 15 april en 15 juni 2013 een wasautomaat van Electrolux kopen, krijgen een verrassingsarrangement van Fletcher Hotels cadeau. De actie is van toepassing op alle wasautomaten van Electrolux en vindt plaats bij circa 1.000 Nederlandse winkeliers, waaronder Expert, EP, BCC, MediaMarkt, Scheer & Foppen, Harense Smid, Maxwell en Saturn.

Verrassing!
Iedereen die in de actieperiode een wasautomaat van Electrolux koopt, heeft recht op het verrassingsarrangement dat bestaat uit een overnachting in één van de Fletcher Hotels en een ontbijt voor twee personen. Door een kopie van de factuur voor 30 juni 2013 naar Electrolux op te sturen, ontvangt men een unieke code waarmee men zich via de speciale actiepagina kan registreren voor de gewenste datum. En hoewel men bij registratie een regio kan selecteren, blijft de exacte locatie en hotel tot 72 uur van te voren geheim. Verrassing!

Chris van Elk, Commercieel Directeur bij Electrolux, zegt over de actie: “Met deze actie willen we extra aandacht vragen voor al onze wasautomaten, maar in het bijzonder voor de wasautomaten uit de Electrolux Inspiration Range. Al meer dan 90 jaar levert Electrolux wereldwijd apparaten aan onder andere professionele wasserijen en hotels. Met de introductie van de Electrolux Inspiration Range is deze expertise nu ook voor iedereen binnen handbereik. Het nieuwe assortiment is ontworpen voor de consument, maar geïnspireerd op de beste professionele apparaten.”

Developed for professionals, now adapted for you
De wasautomaten uit de Electrolux Inspiration Range bieden verschillende features die tot nu toe alleen beschikbaar waren voor professionele wasserijen. Zo zijn er wasmachines die dankzij de SteamSystem™ technologie kleding er in 30 minuten weer als nieuw laten uitzien; heeft een groot aantal wasautomaten het Europese A+++ energielabel en hebben de meeste wasmachines een Woolmark Gold certificaat waarmee de meest delicate kleding veilig gewassen kan worden.

###

Voor meer informatie over Electrolux bezoekt u https://newsroom.electrolux.com/nl/

Contactpersonen bij Electrolux Home Products (Nederland) B.V.
Vincent Goffin
Tel. +32 2 716 24 94/Mob. +32 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Rosalie Buijel
Tel. +31 172 468 151
rosalie.buijel@electrolux.nl

Bewaar en deel dit artikel