Electrolux Newsroom Netherlands

AEG verloot Volkswagen high up! bij aankoop van een wasautomaat

Sinds de jaren ’80 is AEG pionier in het ontwikkelen van milieuvriendelijke apparaten, en ook nu blijft de producent zich vernieuwen met energiebesparende functies in al haar apparaten. Om deze jarenlange ervaring met duurzaamheid en degelijkheid in de kijker te spelen, geeft AEG haar consumenten de kans om een Volkswagen high up! te winnen, een van de zuinigste auto’s op de markt.

Consumenten die tussen 4 mei en 4 juli een AEG witgoed apparaat kopen, maken kans op een Volkswagen high up! ter waarde van 13.609 euro. De actie geldt voor  alle verkooppunten die vrijstaande AEG was-, droog-, afwasautomaten, was/droogcombinaties of vrijstaande koel- en vriesapparaten verkopen. Daarnaast rijden er twee opvallend bestickerde Volkswagen high up!’s kris kras door Nederland. Iedereen die een foto maakt van een van de auto’s en deze op uploadt op Facebook.com/AEGNL, maakt kans op een AEG wasautomaat.

Zuinig meets zuinig
In december van vorig jaar introduceerde AEG als eerste en enige in Nederland twee warmtepompdrogers met het nieuwe Europese A+++ energielabel: de zuinigste drogers op de Nederlandse markt. Ook de wasautomaten van AEG behoren tot de top wat betreft energiebesparing dankzij functies als Auto-Off, waardoor de wasmachine automatisch uitschakelt wanneer de wascyclus voorbij is, en OptiSense waarmee wasmachines automatisch het water- en energieverbruik aanpassen. De Volkswagen high up! is met haar lage CO2 uitstoot en brandstofverbruik, dan ook een logische keuze voor deze actie.

Voor het downloaden van tekst- en beeldmaterialen en voor informatie over alle noviteiten https://newsroom.electrolux.com/nlhttps://newsroom.electrolux.com/nl

Voor meer informatie over AEG bezoekt u http://www.aeg.nl of het Electrolux Experience Center, Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen aan den Rijn
(0172) 468 468

Einde

Contactpersonen bij Electrolux Home Products (Nederland) B.V.
Vincent Goffin
Tel. +32 2 716 24 94/Mob. +32 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Rosalie Buijel
Tel. +31 172 468 151
rosalie.buijel@electrolux.nl

 

Bewaar en deel dit artikel