Electrolux Newsroom Netherlands

AEG kondigt twee nieuwe Cooking Club vestigingen aan

AEG helpt mensen graag zich te oriënteren op wat zij aan keukenapparatuur te bieden heeft, en blijft daarom de Cooking Club uitbreiden: in september 2013 worden in Maastricht en Biddinghuizen twee nieuwe vestigingen geopend. Ook deze Cooking Clubs bieden iedereen die wil leren koken met een inductiekookplaat of stoomoven de mogelijkheid om een kookworkshop te volgen. Met de nieuwe vestigingen voegt AEG twee locaties toe aan de bestaande Cooking Clubs in Alphen aan den Rijn en Waalre. Dit maakt het voor klanten en geïnteresseerden makkelijker om langs te komen en de nieuwe apparaten uit te proberen.

Van introductie- tot themakookworkshops
In de bestaande en nieuwe Cooking Clubs kan men meerdere keren per maand verschillende kookworkshops volgen. Aan de hand van simpele gerechten wordt uitleg gegeven over de werking van de AEG apparatuur, waaronder de Combi-stoomoven en inductiekookplaat. Naast de gebruikelijke workshops, biedt AEG ook themaworkshops waarbij men bijvoorbeeld een seizoensgebonden driegangenmenu met passende wijnen leert bereiden. Alle workshops worden gegeven door een speciaal geselecteerde AEG chef-kok.

“Try before you Buy”
Bij de AEG Cooking Club draait het om het leren koken. Hiermee wil AEG haar klanten informeren over de mogelijkheden van hun apparaten, en ook potentiële klanten de kans bieden een Combi-stoomoven of inductiekookplaat uit te proberen voordat ze deze aanschaffen.

Inschrijven voor workshops
Via www.aegcookingclub.nl kan men zich eenvoudig aanmelden voor een introductie-workshop of themasessie van de AEG Cooking Club. Daarnaast ontvangen leden regelmatig een nieuwsbrief met daarin aanbiedingen, nieuwtjes en ook recepten. Op deze manier blijft men up-to-date van de mogelijkheden van stoomovens en inductiekookplaten en kan me het optimale uit het apparaat halen om vrienden en familie de lekkerste gerechten voor te kunnen schotelen.

Bewaar en deel dit artikel