Electrolux Newsroom Netherlands

Zanussi doet de Teamwash!

Foto's

Het nieuwe sportseizoen staat op het punt om te beginnen. Goed nieuws, al moet je niet denken aan die stinkende was die na iedere training en wedstrijd gedaan moet worden. Dit seizoen hebben sportteams geluk, want Zanussi komt graag langs om de teamwash te doen!

Zanussi begrijpt dat je liever jouw tijd besteedt aan leuke dingen, zoals het drankje met je team na de wedstrijd. Toch moet de gedragen sportkleding gewassen worden. Zanussi maakt XXL wasmachines waar veel meer in past dan je gewend bent van je standaard wasmachine. Zo is het voor Zanussi makkelijk om te helpen met de grote berg was na de wedstrijd.

Om kans te maken op de Zanussi teamwash geef je jouw team en wedstrijd vanaf 5 september op via de website en wie weet zorgt het Zanussi team in september of oktober op jouw club voor schone tenues/sport-outfits.

Win ook een spectaculair clubfeest!
Hoe meer club- en teamgenoten aan de actie meedoen, hoe groter de kans is dat je, naast de teamwash, een spectaculair feest voor jouw gehele sportclub wint. Zanussi zal onder meer de DJ en lekkere hapjes verzorgen. Een goed begin van het nieuwe seizoen, dus geef jouw team vanaf 5 september op!

Aanmelden kan via deze link: www.zanussi-teamwash.nl

De actie loopt van 5 september tot 20 oktober.

 

Bewaar en deel dit artikel