Electrolux Newsroom Netherlands

Ontmoet de beschermer van je meest delicate kleding

Foto's

Eindelijk heb je de perfecte zijden blouse gevonden in je favoriete kleur en toch twijfel je. Zijde is prachtig maar kwetsbaar. AEG wil dat je elk kledingstuk weer durft te wassen en te drogen. Daarom heeft AEG 3 series was/droogcombinaties ontwikkeld die wél te vertrouwen zijn. Niet alleen blijft je kleding mooi van kleur en pasvorm, ook is het met de 7000 serie mogelijk om in één uur een kledingstuk te wassen en te drogen. Nu kun je nooit meer zeggen dat je niets hebt om te dragen.

“Consumenten vermijden het kopen van bepaalde kledingstukken vanwege hun specifieke wasvoorschriften of uit angst om de kleding te verpesten door het gebruiken van een verkeerd programma. Met de technologie van AEG’s Woolmark Blue gecertificeerde was- en droogprogramma’s biedt AEG een veilige manier om veeleisende (buiten)kleding en zelfs wollen kleding dat enkel op de hand gewassen mag worden, in één beurt te wassen.” Zo stelt Rose Vanhecke, categoriemanager was/droogcombinaties EMEA bij AEG.

Ook heeft AEG op basis van consumenteninzichten rekening gehouden met het drukke leven in de stad, waarin er vaak geen plek is voor grote wasrekken om alle kleding te laten drogen en er tegelijk ook geen ruimte is voor een aparte droger. Met dit in gedachte heeft AEG een was/droogcombinatie ontwikkeld, die zelfs in het kleinste appartement past. Een extra pluspunt voor drukke huishoudens is dat de 7000 serie een programma heeft waarbij kleding in 1 uur gewassen en droog is.

Betrouwbaar, op maat gemaakte programma’s voor alle soorten stof

De nieuwe series verzorgen de stoffen op een hoog niveau met het geoptimaliseerde non-stop proces en wast en droogt de kleding op een veilige manier. Elke stof heeft een eigen specifieke zorg nodig bij het wassen en drogen. De DualSense® technologie zorgt voor een gecontroleerde temperatuur en een specifieke beweging van de trommel. Anders dan andere machines passen de wasprogramma’s van de nieuwe selectie was/droogcombinaties zich hierdoor aan de verschillende stoffen aan. Zo kan alle type kleding van geweven jassen tot zachte truien gewassen, gedroogd en verzorgd worden in één beurt.

Zo helpt AEG je kleding te beschermen, waardoor de stap naar het investeren in bijzondere stoffen kleiner is.

Bezoek hier onze PR website om het volledige bericht met beeldmateriaal te downloaden

Bewaar en deel dit artikel