Electrolux Newsroom Norway

Salgssuksess med ny ansiktsløftning – “Ergorapido Special edition” lanseres nå i Norge

Photos

Ergorapido Special Edition

“Ergorapido” støvsugeren fra Electrolux oppgraderes og kommer nå i en høyglans hvit og høyglans sort farge. Med inspirasjon fra solbrilleprodusenter er støvbeholderen videreutviklet i et unikt speilrefleksglass som vil gjøre støvsugeren til årets designprodukt i norske hjem. Produktet lanseres i Norge 1. februar som ”Ergorapido Special Edition”.

Støvsugeren følger den svarte og hvite trenden for interiør, biler, klær og annen elektronikk. Med sin nye elegante fargefremtoning vil den oppgraderte støvsugeren gli rett inn i den nye og nøkterne interiørtrenden i norske hjem.

– Med ”Ergorapido Special Editon” ønsket vi å skape et produkt som gir assosiasjoner til et eksklusivt produkt, til moderat pris. Svart og hvitt er klassiske farger som gir fine kontraster, men som samtidig komplimenterer hverandre, sier sjefsdesigner Kim Lim for avdelingen ”Colour and Graphics for Floor Care and Small Appliances” i Electrolux.

Den populære støvsugeren har skapt et ”ha begjær” i hele Europa. Bare i Norge har selskapet solgt omlag 160.000 Ergorapido støvsugere. Electrolux har også mottatt en rekke internasjonale priser for støvsugerens innovative brukerfunksjonalitet og design. Støvsugeren ble nylig kåret til årets småelektriske artikkel av fagbladet Elektronikkbransjen under en større markering på Oslo Plaza i november 2008.

– Produktet har gjennomgått flere ansiktsløftninger siden den første gang ble lansert. Med den nye ”sort-hvitt” trenden vil den siste oppgraderingen gi støvsugeren en naturlig plass i husholdninger hvor interiøret preges av slike kontrastfarger, sier produktsjef Nina Lorentzen i Elctrolux Home Products Norway.

Støvbeholderen har også fått en ansiktsløftning og kommer nå i et særpreget speilrefleksglass. Når den ikke er i bruk gjenspeiler den omgivelsene den står i. Den er transparent nok til å sikre innsyn når beholderen skal tømmes for støv. Som sin forgjenger har Ergorapido Special Editon en integrert håndstøvsuger som enkelt kobles fra skaftet til bruk på kjøkkenbenken eller på andre mer utilgjengelige flater i høyden. I bruk er støvsugeren frigjort fra ledning og stikkontakt. Dette gjør produktet spesielt tilgjengelig i bruk.

Ergorapido Special Editon vil ha en veiledende utsalgspris pålydende 1799,- kroner.

Save and share this post