Electrolux Newsroom Norway

Electrolux UltraOne Z 8820 kåret til suverent beste støvsuger i europeisk forbrukertest

Photos

UltraOneTestvinneren oppnår toppkarakterer på de fleste områder som er testet. Spesielt rengjøringsegenskapene trekkes frem. I testene har støvsugerne fått mye å bryne seg på. Møbler er blitt innsatt med hundehår og smuler, og produktene er testet på flere flater som harde parkettgulv, plankegulv med sprekker, og ikke minst tepper.- Vi er svært stolte av å vinne en slik omfattende test som er gjennomført av store og seriøse testinstitutter. Det gjennomføres mange forbrukertester hvert år. Alle er nok ikke like omfattende og seriøse. Denne testen er imidlertid foretatt av de europeiske forbrukerorganisasjonene i fellesskap, og gir således både tyngde og troverdighet, sier salgsansvarlig Guri B. Løchsen i Electrolux.

Om Electrolux UltraOne støvsugere
Electrolux UltraOne støvsugerserie har meget kraftig rengjøringsytelse. Luftstrømmen er tett og optimalisert for best mulig effektivitet fra munnstykke til utblåsing. Kombinert med en kraftig motor gir dette meget effektiv støvsuging. Munnstykket er designet for optimalt støvopptak, og har vinklede børster på sidene for å fjerne støv og skitt langs veggene. Toppmodellen i UltraOne-serien er i tilegg utstyrt med motorisert munnstykke med roterende børste, spesielt egnet for tepper og hår etter husdyr. Støvsugeren har et meget lavt lydnivå på kun 72 dB(A).

Støvsugeren er brukervennlig med store myke hjul som gjør at den enkelt følger deg uten å skli fra side til side. Munnstykket har i tillegg myke hjul og doble ledd som sikrer effektiv støvopptak, også på mindre tilgjengelige flater som i hjørner og langs vegger.

Om testen:
På bakgrunn av testens omfang og kostnader har de europeiske forbrukeorganisasjonene samarbeidet om denne testen. De mest solgte støvsugerne på det europeiske markedet er med i undersøkelsen.

Støvsugerne er testet på rengjøring av fliser, tregulv med sprekker, hardt gulv, gulvtepper, hjørner og langs vegger. Wattstyrken til hver støvsuger er målt og sammenliknet med det produsentene oppgir. Det er også målt hvor mye av effekten som faktisk omsettes til å suge luft. Støynivået er også målt. Støvsugerne er også testet på brukervennlighet, holdbarhet og sikkerhet.

Produktspesifikasjon for testvinneren, UltraOne Z8820
Electrolux UltraOne Z 8820 kommer med AeroPro munnstykke, ergonomisk løkkehåndtak, skyllbart HEPA 13 filter, 2200W, s-bag Ultra Long Performance, 3-i-1 tilbehør integrert, dyp blå eller hvit farge. Den hvite modellen kommer i tillegg med ekstra parkettmunnstykke.

For mer informasjon, kontakt
Guri B. Løchsen, Salgsansvarlig
Electrolux Floorcare
Tlf: 911 07 000
E-mail: guri.lochsen@electrolux.no

Save and share this post