Electrolux Newsroom Norway

Blogget frem Fattighuset til folkets pris

Fattighuset ble gjennom bloggerens innsats nominert både som organisasjon, og gjennom ildsjelene Johanna Engen og Mona Holgar. Mange engasjerte seg for å stemme Fattighuset frem. På Facebook-siden vegg kan man blant annet lese: Fattighuset gjør en utrolig innsats for de fattige hver eneste dag. De deler ut klær, sko, leker og bøker hver mandag og tirsdag, og hver fredag deles ut mat til ca 400 mennesker …

–Vi vil gjerne takke Electrolux, bloggeren Ellen som nominerte oss, og ikke minst de som har stemt oss frem. Denne prisen kommer svært beleilig for oss. Pengene skal brukes til nye frysebokser, og disse er allerede i hus. Den vi hadde sang på siste verset. Riktig oppbevaring av maten betyr mindre svinn, og mer til dem som trenger det, fastslår Johanna Engen i Fattighuset.

– Fattighuset er en verdig vinner, sier markedssjef Lene Holtan i Electrolux, som står bak kampanjen.– Denne bloggekampanjen har vært både lærerik og morsom. Det har vært motiverende å se det oppriktige engasjementet for frivillighetsarbeidet som utrettes for vanskeligstilte i Norge generelt og for Fattighuset spesielt.

Sosiale medier engasjerer
Electrolux ”Thinking of you”- pris deles ut hvert år til en organisasjon eller en person som gjør en frivillig innsats for andre mennesker. I år valgte Electrolux å benytte Facebook for både nominasjon og avstemming over aktuelle kandidater. Spesielt oppfordret selskapet bloggere til å engasjere seg i kampanjen.

– Siden det i dag finnes nærmere to millioner norske Facebook-profiler fremstår nettsamfunnet som et naturlig sted å oppfordre folk til å gi sin hverdagshelt oppmerksomhet og belønning, sier Holtan.

Bloggeren Ellen Tønjum Moldskred var først ute med å nominere Fattighuset. Gjennom sitt sterke engasjement, sanket Moldskred flest stemmer til Fattighusets kandidatur. Moldskred var selv tilstede for å dele ut prisen.

– Å bruke bloggen min til å bidra til Fattighuset og for vanskeligstilte er fantastisk, sier Moldskred – Det er stor stas å kunne dele ut denne prisen.

Kontaktinformasjon Electrolux:
Lene Holtan, Marketing Manager
Electrolux Home Products Norway AS
Tlf: 22 63 55 77
E-mail: lene.holtan@electrolux.no

Kontaktinformasjon Fattighuset:
Johanna Engen
Tlf: 94895849

Kontaktinformasjon Ellen Tønjum Moldskred:
Tlf: 93206118

Save and share this post