Electrolux Newsroom Norway

UltraOne vant iF product design award

Støvsugeren UltraOne har vunnet den prestisjefylte Design Award iF Product Design Award. Nesten 2500 produkter fra 39 forskjellige land deltok i konkurransen. UltraOne var en av de 778 produktene og ble belønnet med iF Product Design Award.

Premiumstøvsuger UltraOne ble lansert i 2009. Siden lanseringen har UltraOne fått “Best i Test” utmerkelser i ikke mindre enn fem land: Sverige, Danmark, Norge, Finland og Tsjekkia. I Sverige utnevnte Råd&Rön UltraOne de beste støvsugeren de noensinne har testet.

Fra mars til august i år, vil UltraOne og de andre prisvinnerne bli utstilt på iF Product Design-utstilling i Hannover, Tyskland. Ifølge iF, selskapet som står bak prisen, venter rundt 250 000 besøkende i løpet av utstillingsperioden. Fra mars UltraOne vises på iFs hjemmeside og i en trykt årbok.

Save and share this post