Electrolux Newsroom Norway

Ny, romslig oppvaskmaskin som takler store størrelser

Photos

Oppvaskmaskinen RealLife har standardstørrelse utvendig men 10 liter ekstra rom innvendig.Oppvaskmaskinen RealLife har en satellitt-spylearm med dobbel rotasjon som gjør at vannet sprer seg optimalt i oppvaskmaskinen. Dette sammen med hele fem spylenivåer gjør at den vasker innholdet helt rent uansett hvordan det er stablet.Større  plass og fleksibilitet i oppvaskmaskinen reflekterer den moderne forbrukers krav til mer effektiv rengjøring på kjøkkenet.

Electrolux lanserer nå en oppvaskmaskin med plass til store tallerkner, fat og boller. Selv med standardstørrelse utvendig, har oppvaskmaskinen RealLife ti liter mer plass innvendig sammlignet med tradisjonelle oppvaskmaskiner.

.

Nyheten RealLife fra Electrolux er dermed blant de oppvaskmaskinene med størst plass innvendig. Den romslige oppvaskmaskinen er laget for at moderne serviser kan vaskes maskinelt.

Det blir nemlig stadig mer vanlig med servise og dekketøy med utradisjonelle former og størrelser, men de færreste oppvaskmaskiner på markedet møter plassbehovet. Dette gjør Electrolux noe med med lanseringen av RealLife.

– Større  plass og fleksibilitet i oppvaskmaskinen reflekterer den moderne forbrukers krav til mer effektiv rengjøring på kjøkkenet. Dette viser en rekke studier og undersøkelser som har blitt lagt til grunn for utviklingen av denne unike oppvaskmaskinen, sier produktsjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Plass til kjempetallerkner

Den luftige plassen innvendig gjør at det for første gang er mulig å stable i høyden tallerkener på 34 cm i diameter. Kurvsystemet er nytt og passer alle typer og former servise. Den bølgeformede kurven gjør den lettere å fylle og oppvasken blir enklere å rengjøre. For å gi større fleksibilitet i stablingen kan bestikkurven flyttes mellom høyre og venstre side.

[singlepic id=3497 w=320 h=240 float=left]En unik satellitt-spylearm med dobbel rotasjon gjør at vannet sprer seg optimalt i oppvaskmaskinen. Dette sammen med hele fem spylenivåer gjør at den vasker innholdet helt rent uansett hvordan det er stablet.

Toppmodellene i RealLife-serien er svært stillegående med et lydnivå på kun 41 db. Noen av de helintegrerte modellene kommer derfor med funksjonen «Time Beam». Dette  er et lyssignal i underkant av døren som lyser ned på gulvet når maskinen er i gang, og viser med tall hvor lang tid av programmet som gjenstår.

Energieffektiv oppvaskmaskin

Oppvaskmaskinen er meget energieffektiv og bruker kun den energien og vannmengden som er nødvendig for å vaske rent. RealLife er også den første oppvaskmaskin i verden som automatisk slår seg helt av når den har fullført vaskingen. Dette bidrar til redusert strømforbruk og mindre strømregning.

[singlepic id=3501 w=280 h=240 float=right]Electrolux RealLife oppvaskmaskiner er nå tilgjengelig på det norske markedet. Finn din forhandler her.

Pressebilder kan lastes ned her:
filer.nucleus.no/Elux_Real_life

Save and share this post