Electrolux Newsroom Norway

Electrolux blir offisiell partner til filmfestivalen i Cannes

[singlepic id=4063 w=350 h=260 float=left]Electrolux har inngått offisielt partnerskap med Cannes Filmfestival – verdens mest prestisjefylte og glamorøse filmfestival.

.

− Vi ser frem til å være med å skape den magiske atmosfæren som preger Cannes og dele denne inspirasjonen med våre forbrukere. Gjennom egne produkter håper vi å kunne inspirere folk til å skape den samme magiske følelsen i sine hjem, sier Robert Jan Galema som er Senior Vice President for Product & Brand i Electrolux Major Appliances Europa.

Mange drømmer om en livsstil som de store filmstjernene i Hollywood. Noen ønsker seg en glamorøs kjole, mens andre vil gjenskape en middagsscene eller et bestemt måltid hjemme. Electrolux produkter skal hjelpe forbrukerne til å realisere sine ambisjoner.

Electrolux har gjennom flere studier lyttet til forbrukerne for å forstå deres behov. Og svaret er entydig: De vil ha et varemerke som utfordrer deres kreativitet.

[singlepic id=4064 w=320 h=240 float=right]– Nå er det opp til oss å leve opp til denne rollen. Vi skal tilby produkter som inspirerer forbrukerne til å bruke dem på nye og spennende måter, sier Head of Brand and marketing, Alexander Darwazeh.

Forbrukerdialogen vil gå gjennom mange ulike kanaler. Siden det er umulig å ta alle våre forbrukere til Cannes, får vi heller ta Cannes til våre forbrukere. Forbrukere skal få oppleve Cannes gjennom en tettere tilknytning til Electrolux.

– Dette vil foregå gjennom ulike arrangementer, media og nettaktiviteter, sier Neill Gannon, direktør for Marketing Expertise.

Save and share this post