Electrolux Newsroom Norway

Andrea vant vaskemaskin-konkurransen

I anledning lanseringen av Electrolux’ nye vaskemaskin Steam Laundry, arrangerte vi i samarbeid med KK en konkurranse der premien selvsagt var en splitter ny vaskemaskin av denne sorten.[singlepic id=4919 w=320 h=240 float=right]

For å være med i betraktningen, måtte deltakerne skrive en begrunnelse for hvorfor de fortjente å vinne. Det kom inn flere tusen svar, og juryen som besto av representanter for Electrolux, hadde en stor men hyggelig jobb med å gå igjennom alle svarene.

– Det var fantastisk mange gode begrunnelser, og det var vanskelig å velge, sier Therese Reuterswärd, Digital Communications Manager for Electrolux i Norden.

– Men vi måtte ta et valg, og da var det til slutt 25 år gamle Andrea Våbenø som gikk av med seieren. Hun sjarmerte oss ved å skrive den gode begrunnelsen sin på rim.

Flere andre begrunnelser var også skrevet på rim, og totalt sett var deltakerne svært så kreative. Det var  tydelig at en vaskemskin med dampfunksjon fristet mange til å yte litt ekstra. Og Electrolux ble rørt over den store responsen.

Vinnerbegrunnelsen
25 år gamle Andrea Våbenø vant konkurransen etter å ha skrevet denne vinnerbegrunnelsen:

Jeg kjøpte nylig mitt første hus, og har derfor blitt en fattig-lus. Den gamle vaskemaskinen humper og går, men klærne får forunderlig stadig nye sår.

”Må renses” står det på mange av mine klær, men tar ofte noen sjanser som blir til ”feil og lær”. Strykejernet unngås så lenge som det går, noen plagg blir derfor liggende så lenge som et år.

Så å vinne en maskin med slike fantastiske funksjoner, ville reddet meg fra mange frustrerende situasjoner!

Rørt og glad
Det var en strålende fornøyd Andrea som tok imot beskjeden om at hun hadde vunnet.

– Jeg kom hjem fra en ukes ferie sent i går kveld – til regn og en postkasse full av gamle aviser og regninger. Så gleden ble derfor ekstra stor når jeg åpnet e-mailen min idag og fikk vite at jeg hadde vunnet Electrolux-konkurransen, forteller hun til KK.

– I løpet av høsten håper jeg på å få flytte inn i et gammelt hus jeg holder på å pusse opp, så vaskemaskinen kommer utrolig godt med! Gleder meg også til å bruke de klærne som må strykes og renses oftere, jubler den glade vinneren.

Save and share this post