Electrolux Newsroom Norway

Opplev det beste av Paris: Restaurant Nomiya

Restaurant Nomiya i er i toppskiktet av spektakulære restauranter i Paris med en blanding av høytsvevende beliggenhet og spektakulær kokkekunst.

[singlepic id=5378 w=500 h=440 float=]

Verdensbyen Paris har et voldsomt antall severdigheter og stjernebefengte restauranter. Likevel er restuaruanten Nomiya helt spesiell.

[singlepic id=5377 w=300 h=240 float=right]

Restauranten befinner seg på taket av museet Palais de Tokyo. Med sin designkonstruksjon av stål og glass står den i sterk kontrat til resten av kulturbygningen bygget i 1937. Den kvadratiske restauranten har glass i alle retninger noe som gir en fantastisk utsikt ut over den franske hovedstaden med glass på alle sider. Særlig på kveldene gir solnedgangen og skiftninger i lyset en spennende effekt.

[singlepic id=5376 w=300 h=240 float=right]

Se video fra restauranten på YouTube

Stor gastronomi til små priser

Men det er ikke bare beliggenheten som er fabelaktig med restaurant Nomiya. Restauranten er et samarbeidsprosjekt mellom Electrolux, den kulinariske lederen Gilles Stassart og designeren Laurent Grasso. Nye, spennende gastronomiske herligheter står på menyen hver dag – til de kun 12 gjestene restauranten rommer. I den lille restauranten har gjestene full oversikt over hva som skjer på kjøkkenet

Både lunsj og middag tilbys til absolutt overkommelige priser, henholdsvis 80 og 100 Euro.

Delta på gourmetkurs med Gilles Stassart

Save and share this post