Electrolux Newsroom Norway

Gourmetkurs i Paris med Gilles Stassart

Restaurant Nomiya i Paris kan du delta på kulinarisk workshop med den anerkjente franske kokken og skribenten Gilles Stassart.

.

[singlepic id=5385 w=320 h=240 float=left]

Midt i Paris, på taket av en museumsbygning fra 1937, står en restaurant bygget av glass og stål – Restaurant Nomiya. Restauranten er et sted for gastronomisk og estetisk nytelse, og serverer både lunsj og middag til overkommenlige priser.

.

Se video fra restaurant Nomiya på YouTube

[singlepic id=5389 w=320 h=240 float=left]

Se, smak og lær

Nomiya byr på gode muligheter både for den som bare vil spise, men også for den som vil lære nye spennende metoder innen matlaging. Midt i Palais de Tokyo er det anlagt en egen grønnsakshage der innholdet endrer seg i takt med årstidene.

[singlepic id=5388 w=320 h=240 float=left]

Kurs i gourmetmat

Etter å ha plukket frukt og grønnsaker som har modnet i sola, kan publikum bli med på en workshop med den anerkjente sjefskokken, matkunstneren og skribenten Gilles Stassart. I et lokale på 200 m2 avholdes det daglig workshoper der Stassart lærer bort sine kunster med å kombinere innovative teknikker med sesongens smaker.

Til bruk på eget kjøkken

Deltagerne får på den måten muligheten til å lære hemmeligheten bak oppskrifter som Gilles og hans team har utviklet. På menyen står med andre ord førsteklasses kulinarisk matkunst med en god dose kreativitet. Stassarts mål er at restauranten skal være til inspirasjon og glede for gjestene slik at opplevelsen kan brukes på kjøkkenet hjemme.

[singlepic id=5386 w=320 h=240 float=left]

Matkurs for barn

Nomiya vil også gjerne formidle matlagingsglede til de yngste. Hver onsdag ettermiddag har de en egen workshop for barn. Da står gjerne luftige bakverk med sjokolade på menyen. Noe som er til stor glede for barna er at de selvsagt får rikelig med smaksprøver av sitt eget bakverk.

Mat, kultur og design

Restaurant Nomiya er et samarbeidsprosjekt mellom Electrolux, den kulinariske lederen Gilles Stassart og designeren Laurent Grasso. Sammen ønsker de å gi sine gjester en opplevelse der mat, kultur, design og en unik utsikt over Paris står i sentrum.

Les mer om restaurantkonseptet

Save and share this post