Electrolux Newsroom Norway

Vask klærne dine med damp

vaskemaskin_med_damp Steam Laundry fra Electrolux er vaskemaskinen som gir klærne dine en real «SPA-behandling». Med damp kan også sart tøy vaskes i maskinen – hvor både lukt og skrukker forsvinner.

.

Vanligvis vaskes tøy med varm luft og vann. Dampvaskemaskinen Steam Laundry benytter kombinasjonen av disse to – en effektiv vaskemetode som gir nytt liv og ny friskhet til alle typer tøy. Skrukkene plagget har fått under bruk blir borte under vask, og i tillegg krøller de mindre etterpå. Du sparer deg dermed for mange timer med stryking.

.

Damp i stedet for rens

dampvaskemaskin_electrolux1

Dampbehandling er så skånsomt at også sensitivt tøy med fordel kan puttes i vaskemaskinen. Dermed blir behovet ditt for å rense tøy mindre og du sparer deg for mange turer innom renseriet.

Dampbehandlingen er spesielt egnet for sensitive tekstiler. Klærne får nytt liv – og vil vare lengre, siden det er mye mer skånsomt for klærne å dampe dem enn å rense dem.

Dampbehandling og vanlig vask i ett

Maskinene har tre dampprogrammer. To er tilpasset bomullstøy og syntetisk tøy. Den tredje muligheten er et oppfriskningsprogram for tøy som ikke trenger full vask men en oppfriskning og ren lukt. Steam Laundry maskinene er nemlig effektive mot vond lukt. Selv røyk fra et bål eller matos vil forsvinne med denne skånsomme vaskemetoden.

Når du bruker damp, trengs ikke vaske- og skyllemiddel. Men i tillegg til dampprogrammene, har Steam Laundry maskinene også vanlige vaskeprogrammer med vann der du bruker vaskepulver og evt. skyllemiddel som vanlig.

dampvaskemaskin_steamlaundry_electrolux

.

Dette har Steam Laundry:

Maskinene har LCD-display, og store tromler med god kapasitet. Vasketid kan manuelt justeres etter hvor skittent tøyet er. Maskinene har hele 14 programmer tilpasset ulike tøytyper, inkludert et hurtigprogram på 20 minutter. Med energiklasse A-20% er vaskemaskinene også svært energieffektive.

.

Maskinene er nå tilgjengelig på det norske markedet og har en veilende utsalgspris fra NOK 7890,-

Save and share this post