Electrolux Newsroom Norway

Electrolux gratulerer og ønsker Brit Ligget velkommen ombord

Photos

Den 26 år gamle bloggeren Brit Liggett, fra New York, vant Electrolux og 5 Gyreskonkurransen, og ble det siste medlemmet av mannskapet ombord ekspedisjonen gjennom Beagle Channel i Chile.

Electrolux og organisasjonen 5 Gyres har gjennom prosjektet Vac from the Sea, invitert en person til å bli inkludert i 5 Gyresbrit-liggett-screen-shot forskningstur gjennom Beagle Channel i Chile. Entusiaster og miljøforkjempere fra hele verden har konkurrert om å bli en del av mannskapet ved å sende inn en videosnutt som forklarer hvorfor de fortjener en plass om bord.

Ekspedisjonen skal utføre forskning ved hjelp av tråling og samle prøver fra overflaten. Som i mange andre deler av verdenshavene er Beagle Channel fremdeles uutforsket når det gjelder å identifisere de mange ulike plasttyper, som akkumuleres i vannet.

Ekspedisjonen starter den 3. mars i Puerto Williams, og varer i elleve dager før den endelige destinasjonen nås den 14. mars i Valdivia, Chile.

Miljøblogger og seilingsentusiast

Blant tøff konkurranse valgte en jury sammensatt av representanter fra Electrolux og 5 Gyres Brit Liggett som vinner. Brit blogger miljø-bloggen Inhabitat og skriver om miljø fra et grønt design perspektiv. Hun har adressert spørsmål relatert til marin forsøpling og ønsker å vise publikum de direkte konsekvensene av å ikke ta bedre vare plast.

Brit er også en seilerentusiast som har brukt mye tid på sjøen, og reparert yachter med barn. I dag bor hun i Brooklyn, New York, hvor hun fortsatt har navigasjonskart veggene.

Her kan du se Brits søknadsvideo.

Beskrivelse av livet om bord

Mannskapet er normalt på 24timers skift fordelt over flere grupper. Brit vil være på vakt dekk og vil arbeide med seilene, ror og andre funksjoner i båten. Hun vil også bidra til å navigere og kommunisere med andre fartøy.

Når forskningen og filmingen er er i gang, vil Brit støtte mannskapet i å kommunisere med andre skip og båter, samt bidra med rengjøring og matlaging til mannskapet.

Følg Brits reise her fra og med 1. mars.

Save and share this post