Electrolux Newsroom Norway

Velg oppvaskmaskinen fremfor hånden!

Photos

Europa vil spare 990 191 521 821 liter vann ved å bytte fra oppvask for hånd til oppvaskmaskin. Det er nok til å forsyne en befolkning på størrelse med Danmark med vann i ett år!

Det tar i gjennomsnitt 103 liter vann å vaske opp for hånd, men bare 12 liter når du vasker den samme mengden i en moderne oppvaskmaskin. Via linken under kan du se hvor mye vann som kan lagres i din husstand, by, land eller i Europa dersom alle brukte moderne oppvaskmaskiner.

Se mer på Electrolux Watersavings 7591-sticker-v2-gtsymbol

Selv små detaljer gjør stor forskjell
Ved å bytte til en av de mest klimavennlige Electroluxmaskinene, kan du spare så mye vann og energi at det gjør vondt. Det som er spesielt for mange av oppvaskmaskinene fra Electrolux er at de har en tredje spray arm, en oppfinnelse som reduserer vannforbruket og forbedrer tørkeprosessen vesentlig.

Husk på the Green Treesymbolet
Vil du gjøre en forskjell, så må du se etter alle Electrolux hvitevarer som har Green Tree symbolet. De er produsert med spesielt med tanke på å være klima-og energieffektive. Du kaninkludert markedets eneste tørketrommel med varmepumpe-teknologi, noe som kan gi deg en reduksjon av energiforbruket med opptil 50%.

Se på vårt grønne utvalg

Hvor mye penger kan du spare?
Hver gang Electrolux sender et nytt produkt markedet, er det mer energieffektivt enn sin forgjenger. Med Miljøsparekalkulatoren kan du se hvor mye energi, CO2, vann, og ikke minst hvor mye penger kan spares i din by, dersom alle 10 år gamle apparater ble erstattet med de mest energieffektive maskinene fra Electrolux.

Regn ut her

Save and share this post