Electrolux Newsroom Norway

Unik kjøkkenteknologi klar for Norge

Photos

AEG lanserer nå en flunkende ny kjøkkenkolleksjon i Norge. Med banebrytende teknologi og markedets største ovner imøtekommer AEG Neue Kollektion dagens kjøkkentrender både i forhold til design,funksjonalitet og miljø.

PSAAAP100M000004_A

– AEG kommer til å endre måten vi betrakter eksklusive tyske produkter på. Den nye kolleksjonen kombinerer avanserte teknologiske løsninger med et design som er rent, ryddig og mest av alt; slående vakkert, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge.

Designspråket for den nye kolleksjonen er enklere, mer personlig, og har en profil som binder produktkolleksjonen sammen. De horisontale linjene skaper en følelse av flyt, mens de vertikale linjene fremhever den nyskapende teknologien.

Grensesnittet gir brukeren mye informasjon og mange brukermuligheter. Produktene er praktiske i bruk, og det er kun benyttet to forskjellige materialer- glass og stål.

– Vi ønsket skape et så rent grensesnitt som mulig, et som føles så enkelt å bruke at det nærmest ligger en viss skjønnhet i det. Produktene fra den nye kolleksjonen er ikke bare utviklet for de som forlanger maksimal ytelse, men også for dem som verdsetter et stilrent designuttrykk, sier Wånemark.

Et nytt og mer innovativt kontrollpanel skaper en nær relasjon mellom produktet og bruker. Kontrollpanelet har berøringsfelter på glassflaten og minimalistisk grafikk som involverer brukeren.

– Produkter skal være unike, men bør allikevel gjenspeile kjøkkenets harmoni. Når kjøkkenet blir et stadig åpnere rom, bør produktdesignet være konsekvent gjennomført på alle produktene slik at de går i ett med rommet som helhet, sier Wånemark.

Se reklamefilmen til AEG Neue Kollektion her:

Skjermbilde 2011-03-10 kl. 13.11.05

Innovasjon innen ovner, topper, oppvaskmaskiner og kombiskap
Den nye MaxiKlasse-ovnsserien fra AEG imøtekommer de nye behovene for større kapasitet i matlagingen med markedets største innvendige ovnsvolum. I ovnsserien følger også en kombidampovn med flere intervallfunksjoner for damp som gir fleksible brukermuligheter i matlagingen.

Den nye induksjonstoppen “MaxiSense”, gjør det  mulig å tilberede mat i store avlange former ved å koble sammen flere induksjonssoner samtidig.
Med et rikt utvalg av “Crystal Line” modulbaserte koketopper (induksjon, gass eller keramikkmoduler) oppnås større fleksibilitet i matlagingen med mange brukermuligheter.AEG_PR0610_MaxiKlasse_Oven_2010104_A_011_LoRes_055300

AEGs nye “ProClean” oppvaskmaskinserie gjør at man nå kan vaske alt av tallerkener, glass, fat og kasseroller uansett om de er firkantede, ovale eller avlange i formen.

Kombiskapene fra ProFresh kommer med en revolusjonerende kjøleteknologi som bevarer fuktigheten i råvarene under langtidsoppbevaring, noe som bidrar til mindre matkasting.

De nye produktene er å finne i norske butikker i månedsskifte mars/april 2011.

Her kan du lese hva som skrives om AEGs Neue Kollektion:

DinSide

Elektronikkbransjen

Byggeindustrien

Save and share this post